Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

si-prog-v2_2

ice:>)

Postări Recomandate

M-am apucat sa fac placa de baza de la acest programator "http://www.lancos.com/siprogsch.html" in eagle, nu am mai lucrat niciodata in el, dar am reusit ceva, nu e prea grozava, dar in lipsa de altceva. Am nevoie sa fac un programator pentru a rescrie o memorie Thomson ST24C02M1 de la un televizor, nu mai zic altceva, pentru ca e alt topic in alta parte despre el. Am ales schema asta, deoarece mi s-a parut mie ca e mai usor de upgradat decat altele (parerea mea). De lucrat in Eagle nu am mai lucrat, poate trebuia sa o fac in autocad, dar ar fi trebuit sa am si componentele, pe care sa le masor, trasarea cablajului, etc. Mie mi sa parut mai complicat. Atasez jos pdf-ul cu cablajul, si am sa mai rog pe cineva sa arunce un ochi, pentru ca eu l-am verificat si mi s-a parut ok, dar e posibil sa ma insel. Conexiunile mici daca nu o sa iasa am sa le fac cu strap, metoda e cea cu transfer de toner, sau daca are cineva un cablaj gata facut din acesta si vrea sa il posteze...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice:>)

2

• diablero

1

Top autori în acest subiect

M-am uitat superficial, dar pentru cateva componente (atatea cat are schema), parca e prea mare risipa de cablaj. Din pacate nu am un alt desen pt. acest si_prog, iar daca erai din Bucuresti iti programam eu memoria. Cauta, daca poti, sa micsorezi suprafata de cablaj.

Link spre comentariu

Da, dar deja l-am facut, a iesit destul de bine, chiar si liniile de 0.4 . Trebuia sa-l fi facut double sided, dar asta e de acum, mai am de facut rost de ceva componente si sper sa-l termin, si apoi sa mai si functioneze.Mersi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări