ice:>) Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 M-am apucat sa fac placa de baza de la acest programator "http://www.lancos.com/siprogsch.html" in eagle, nu am mai lucrat niciodata in el, dar am reusit ceva, nu e prea grozava, dar in lipsa de altceva. Am nevoie sa fac un programator pentru a rescrie o memorie Thomson ST24C02M1 de la un televizor, nu mai zic altceva, pentru ca e alt topic in alta parte despre el. Am ales schema asta, deoarece mi s-a parut mie ca e mai usor de upgradat decat altele (parerea mea). De lucrat in Eagle nu am mai lucrat, poate trebuia sa o fac in autocad, dar ar fi trebuit sa am si componentele, pe care sa le masor, trasarea cablajului, etc. Mie mi sa parut mai complicat. Atasez jos pdf-ul cu cablajul, si am sa mai rog pe cineva sa arunce un ochi, pentru ca eu l-am verificat si mi s-a parut ok, dar e posibil sa ma insel. Conexiunile mici daca nu o sa iasa am sa le fac cu strap, metoda e cea cu transfer de toner, sau daca are cineva un cablaj gata facut din acesta si vrea sa il posteze... Link spre comentariu
diablero Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 M-am uitat superficial, dar pentru cateva componente (atatea cat are schema), parca e prea mare risipa de cablaj. Din pacate nu am un alt desen pt. acest si_prog, iar daca erai din Bucuresti iti programam eu memoria. Cauta, daca poti, sa micsorezi suprafata de cablaj. Link spre comentariu
ice:>) Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Da, dar deja l-am facut, a iesit destul de bine, chiar si liniile de 0.4 . Trebuia sa-l fi facut double sided, dar asta e de acum, mai am de facut rost de ceva componente si sper sa-l termin, si apoi sa mai si functioneze.Mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum