Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lexmark E250d-scoate coala alba

Vizitator Alyn84

Postări Recomandate

Vizitator Alyn84

Am un lexmark e250d care a mers perfect pana saptamana asta cand dintr-o data a inceput sa scoata coala alba. Am schimbat cartusul cu unul nou aceeasi problema. Imi poate sugera cineva ce ar putea fi.Multumesc :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• gaby

2

Top autori în acest subiect

Salut ! Dar dvs stiti ca cartusele noi are ca o folie lipita ca scociu ca sa nu curga tusul? Daca nu stiati dezlipiti aceia folie tipita pe unde curge tusul,iar dupaia frecati de cateva ori pe o hartie cartusul si vedeti daca curge tus din cartius,daca curge e totul ok, il puneti in imprimanta cartusu si incercati ca faceti o imprimare,daca tot nu merge imprimanta,atunci mai incercati ca sa denzistalati driverul de la ea si sa-l instalati din nou.Mult succes !

Link spre comentariu
Vizitator Alyn84

Am facut faza cu cartusul. iar cu driverul la fel l-am instalat si dezinstalat de mai multe ori si face acelasi lucru. Ma gandesc ca are ceva stricat pe placa nu pot sa-i dau de cap.Mersi oricum pentru ajutor.

Link spre comentariu

Salut ! Mai incercati inca o varianta,ca sa-i curatati putin contactele acolo unde vine cartusele bagate,le curatati cu sprai si cu servetel sau cu o batista,iar daca nu merge nici asa,asta inseamna ca a patit ceva imprimanta.Mult succes !

Link spre comentariu
Vizitator Alyn84

acum 1 ora am curatat contactele la ea si nimic. Aveti idee ar putea fi ceva de la placa? de la cartus nu este sigur l-am probat pe o alta imprimanta identica si merge perfect (oricum e nou).Multumesc

Link spre comentariu

Va salut din nou ! Am mai venit cu inca o ideie sa schimbati si cablu de date de la imprimanda,ca ma gandesc ca sa nu fie defect si sa nu primeasca datele bine de imprimare,dar asta se intampla ff rar,daca nici asa nu merge, asa asta inseamna ca este defect sistemul acela care vine cartusele bagate in ele.Succes !

Link spre comentariu

Salut ! Mai am si eu o intrebare mica,daca le vede cartusele imprimanta,adica daca le detecteaza cartusele?Astept !

Link spre comentariu

Dar imprimanta aceasta nu mai este in garantie, pentru ca mie mi se pare destul de noua imprimanta aceasta?Daca nu mai este in garantie imprimanta atunci este ff rau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări