Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un driver MOSFET simplu

Mondan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mondan

8

• moro

1

• cipriyan123

1

• RockDok

1

Top autori în acest subiect

Vizitator smilex

Redimensioneaza imaginile sau posteaza strict ce te intereseaza, eu ma pierd in harta care se face asa.Nu stiu daca am ineles bine, ceri lamuriri asupra functionarii smps cu 2011, partea cu sursa flotanta?Este o configuratie extrem de raspandita.

Link spre comentariu

peste 2KW mai multe ZVT Full Bridge in paralel: aici n-am inteles faza: se pun mai multi tranzistori in paralel sa atace primarul ? Sau se pun mai multe perechi de infasuraturi primare ?

Se pun mai multe surse in paralel (primar + traf + redresare). Fiecare are senzor de curent si probabil partea de management se ocupa de egalizare.
Link spre comentariu

Cum trebuie sa fie senzorul de curent ? Rezistenta (sarma) si se citeste pe el o tensiune.Am vazut ca IR2110 e compatibil TTL ba chiar si pentru semnal logic de 3.3V. Asa scria in datasheet.M-am lamaurit cu privire la intrebarea mea. Sper sa nu gresesc notaiile. In grila ii da cu pinul HO a carui tensiune variaza intre VS si VB. Intre VS si VB apare un condensator. Cand VS e la masa condensatorul ala se incarca printr-o dioda. Cand poatentialul VS incepe sa urce, diferenta intre VS si VB se pastreaza ca e condensatorul ala incarcat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări