Vizitator tyc Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Probabil ca nu ai vazut pt ca exista IR2153,care face el ce trebuie. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Redimensioneaza imaginile sau posteaza strict ce te intereseaza, eu ma pierd in harta care se face asa.Nu stiu daca am ineles bine, ceri lamuriri asupra functionarii smps cu 2011, partea cu sursa flotanta?Este o configuratie extrem de raspandita. Link spre comentariu
danb1974 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 peste 2KW mai multe ZVT Full Bridge in paralel: aici n-am inteles faza: se pun mai multi tranzistori in paralel sa atace primarul ? Sau se pun mai multe perechi de infasuraturi primare ?Se pun mai multe surse in paralel (primar + traf + redresare). Fiecare are senzor de curent si probabil partea de management se ocupa de egalizare. Link spre comentariu
Mondan Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Cum trebuie sa fie senzorul de curent ? Rezistenta (sarma) si se citeste pe el o tensiune.Am vazut ca IR2110 e compatibil TTL ba chiar si pentru semnal logic de 3.3V. Asa scria in datasheet.M-am lamaurit cu privire la intrebarea mea. Sper sa nu gresesc notaiile. In grila ii da cu pinul HO a carui tensiune variaza intre VS si VB. Intre VS si VB apare un condensator. Cand VS e la masa condensatorul ala se incarca printr-o dioda. Cand poatentialul VS incepe sa urce, diferenta intre VS si VB se pastreaza ca e condensatorul ala incarcat. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Corect. O gramada de IR (si nu numai) sunt cu sursa flotanta pt. tranzistorul de pe partea "high". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum