Vizitator Alexander666 Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 stiu ca dl. vasile a determinat parametrii t/s pentru acele difuzoare comercializate de KON. Unde le pot gasii?... stiam pe izatech.ro acum nu mai stiu...multumesc Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 uite aici parametrii si proiecte cu cateva difuzoare chinezesti Link spre comentariu
Vizitator Alexander666 Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 multumesc mult si tot respectul pentru dl.Vasile :smt006 Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Mie nu imi merge arhiva.. :smt005 ...o downloadez, dar nu pot sa o deschid. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Sa fi sanatos ) Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Mai este vre-un loc de unde se poate lua inafara de ftp, care mie nu imi merge?? (stie cineva dc?) Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 Greseala mea... :partyman: ..acum sunt la munca, si se pare ca arhiva merge. Mai mult ca sigur ca e ceva cu WinRaru` de acasa.. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 este prea vechi ala al tau si de asta nu poate deschide arhiva. Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 La asta m-am gandit si eu. Alta explicatie nu as avea. :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum