susanu_pisu Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Am gasit o schema a acestui integrat, dar este in japoneza sau chineza...si nu prea arata nimic in ea....daca are cineva o schema mai detaliatamultumescsi daca se poate, un inlocuitor Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Nu stiu exact ce schema in japoneza ai gasit dar eu am gasit un datasheet in engleza unde gasesti si o schema de aplicatie generala: http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 2500AH.pdf Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 este perfecta....a mea era dintr-un catalog japonez...nu cred ca exista vreun ilocuitor pentru acest integrat.... :cry: pentru ca nu-l gasesc Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Multe din integratele astea uPCxxxx nu se mai fabrica si nici nu se gasesc echivalente pentru ele.Asta in ce aparat l-ai gasit? casetofon auto? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 da, intr-o statie auto,dintr-un microbuz....n-am decat sa-i pun altceva.... Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 da, intr-o statie auto,dintr-un microbuz....n-am decat sa-i pun altceva....TDA2005 e cam aceeasi chestie, ramane sa te gandesti tu cum faci adaptarile necesare in functie de cum e facuta statia aia. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 da, intradevar..ar merge, dar m-am gandit la un modul cu totul, TDA1557Q, chair daca puterea este mai mica...si cateva modificari....multumesc pentru sfat Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 da, intr-o statie auto,dintr-un microbuz....n-am decat sa-i pun altceva....TDA8560Q ( are trei piese externe si e 2 x 40 W ) Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 ad, asa este dle TV1...o sa vorbesc cu clientul sa vad ce ii convine....multumesc tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum