Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scaner auto

Vizitator yetty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

2

• dancostea2002

1

• leoncris

1

...stie cinva de unde se poate achizitiona un scaner auto care sa poata fi folosit si la chevrolet....

Cauta un scanner auto bazat pe ELM327, in general merg pe astea americane, GM ,Ford etc., pretul e mic. Inainte sa-l platesti este bine sa-l incerci, sint destui vinzatori asa ca sigur vei gasi pe unul sa te lase sa-l incerci, sa-l vezi mergind si daca te multumeste. Oricum nu e scula de nivel profi, e nivel de amator spre inferior. Cele adevarate sint bani multi si daca nu faci scoti bani cu el nu se merita, doar asa sa-l ai in casa.Oricum si ELM327 citeste codurile de eroare si stinge becul de avarie ( SES ) din bord pentru care la service nu scapi fara 100 lei ( numai diagnoza ), asta daca-i stii pe baieti.
Link spre comentariu
Vizitator yetty

Cred ca ai dreptate. Am gasit ceva DAEWOO SCAN 100, care costa ceva in jurul lui 300 euro. Este cam mult pt. mine.Nu ma ocup cu depanarile auto dar imi place sa rezolv anumite pronleme pt. care la service te rup cu banii. Toate cele bune si multumesc mult.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator marck3d3

pentru yetty .salut mai e valabila oferta aceea cu 300 de euro pe scan 100 de unde il pot lua daca e asa unde ai gasit tu .mie chiar imi trebe . astept raspuns

Link spre comentariu

ce elm 327 este posibil sa nu va conectati.interfata specifica este aldl cu un pret putin mai mare aca si elm.

aldl pentru euro2 si mai vechi. ELM327 ( conector OBD II ) este pentru euro3 si mai nou .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări