adrianfasie2007 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Buna ziua!Va rog, spuneti-mi daca stiti ce accelerometru sa cumpar pentru a-l citi cu un pic recomandat de voi si cum se face ca principiu in microc. Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Poti fi mai clar? Vrei circuite integrate (in genul celor de la Bosch-Sensortech) pe care sa le pui pe placa langa PIC si sa prelucrezi singur datele citite din senzor? Atunci uita-te pe pagina aia si vezi daca ai de unde sa le cumperi in tara (desi sunt cam greu de lipit). Link spre comentariu
adrianfasie2007 Postat Mai 26, 2011 Autor Partajează Postat Mai 26, 2011 as vrea ceva ca acesta http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=7724 .Eu stiam ca sunt mai ieftine. Poate imi recomandati unul pe care sa-l gasesc si sa fie mai ieftin. Nu stiu cum sa-l citesc si nici ce pic sa folosesc. Daca a mai folosit cineva poate imi zice si mie ce model de accelerometru si PIC. Si daca se poate o schema electrica si cateva detalii despre un soft in microc. Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 De unde-l iei si cu cat n-am idee. Din data-sheet pare (la prima vedere) senzor analogic. Adica iti ofera la iesiri tensiuni proportionale cu acceleratia. Iesirile alea le conectezi la intrari ADC la microcontroller, le citesti si le prelucrezi cum iti trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum