Vizitator georgianavilcu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Am 2 baterii de 100 Ah, 12V fiecare.cred k o sa le pun in serie, pt ca vreau sa le incarc de la o eoliana de 24Vdc 400W. Si vreau sa construiesc un redresor pt ea. Si vreau sa stiu cum se aleg diodele.Va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Am 2 baterii de 100 Ah, 12V fiecare.cred k o sa le pun in serie, pt ca vreau sa le incarc de la o eoliana de 24Vdc 400W. Si vreau sa construiesc un redresor pt ea. Si vreau sa stiu cum se aleg diodele.Va multumescSe gasesc la magazine de piese auto diode de alternator de masina .Cred ca este cea mai ieftina si buna solutie pentru asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator georgianavilcu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Nu ma refeream la locatie....vroiam sa stiu cum le aleg...in functie de ce parametrii si cum le dimensionez(calcule)... mersi Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Nu ma refeream la locatie....vroiam sa stiu cum le aleg...in functie de ce parametrii si cum le dimensionez(calcule)Nu m-am referit la locatie dar stiind ce trebuie acolo continuu sa cred ca este cea ma avantajoasa solutie.Daca redresorul este la 24V normal reziste la minim 30V zic eu si la vreo 20A(daca acumulatorul este de 100A in mod normal se incarca cu 10% din curent(incarcare normala nu fortata). Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Cereti diode RA220 pentru alternatoare, redreseaza max 20A sunt ieftine si se gasesc la orice magazin de piese auto. Pentru mai multa fiabilitate (40A) puneti cate 2 in paralel pe fiecare ramura a puntii. ... pt ca vreau sa le incarc de la o eoliana de 24Vdc 400W. Daca eoliana este de 24Vdc, acel "dc" inseamna curent continuu, pentru ce va mai trebuie redresare? Link spre comentariu
Vizitator georgianavilcu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 i-am intrebat daca se pot cumpara si fara controler, redresor...etc....pentru ca eu vreau sa fac acele controale...este un proiect.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum