Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor incinte VTP

Vizitator Alex88TM

Postări Recomandate

Vizitator Alex88TM

Salut am o problema in realizare unor incinte VTP(cred)..am incercat un proiect gasit pe internet numit "cyburgs needle" folosind difuzoare Tangband W3-871s ..am respectat dimensiunile dar nu imi iese la fel....am sa atasez planul si rezultatul meu..si as ruga pe cineva priceput sa-mi spuna daca e ok sa le las asa sau sa incerc sa modific

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IMPERIAL70

2

• junior

1

• VTP

1

• sandugeorge316

1

Top autori în acest subiect

Greseala apare in schita, unde este reprezentata distanta de la marginea superioara si pina la centrul difuzorului ca fiind de 5 cm :speriat Corect ar fi, ca acel 5 cm sa reprezinte distanta pina la marginea difuzorului si astfel problema ta s-ar rezolva. :da

Link spre comentariu

Alex,Era bine daca intrebai inainte sa tai. Acum ramane asa cum ai facut-o. Eu as fi coborat difuzorul ca axul lui sa corespunda cu marginea peretelui inclinat.Poate si restul datelor se schimbau ( functie de difuzor)Incinta este un Voigt, care face parte din familia TQWT (1/4 lungime de unda)Ca o recomandare generala:nu se obtin mari rezultate cu difuzoare mici, tip "limbric"!Incinta Voigt, bine calculata asigura un raspuns mai bun la joase decat orice varianta bass-reflex.

Link spre comentariu
Vizitator Alex88TM

Da ai mare dreptate...chiar nu ma asteptam sa am prea mult bass din niste difuri de 3' dar oricum a fost suficient cat sa ma atraga tipul asta de incinte...concluzia...proiectul asta ramane in stand-by si urmeaza sa va cer sfatul pt ceva statie pe lampi pentru ele:D...acum mi-am propus sa scot ceva frumos din niste rockforduri foarte vechi dar foarte dragi mie:)..rog daca se poate sfaturi pt o incinta indiferent cat de complicate dar cu un rezultat cat mai bun..nu fac "economie la tamplarie"...ma gandeam ca poate ar merge ceva tot in gen TQWT dar nu stiu cat de potrivit e difuzorul pentru asta...ideea e ca vreau sa scot ce-i mai bun din el....iar pentru medii si inalte voi folosi 2 difuzoare la fel sau poate chiar mai vechi la care nu am gasit nici unde parametrii dar imi place mult cum se aud ma gandesc ca vor fi dificil de realizat filtrele dupa ureche :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări