Vizitator Alex88TM Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Salut am o problema in realizare unor incinte VTP(cred)..am incercat un proiect gasit pe internet numit "cyburgs needle" folosind difuzoare Tangband W3-871s ..am respectat dimensiunile dar nu imi iese la fel....am sa atasez planul si rezultatul meu..si as ruga pe cineva priceput sa-mi spuna daca e ok sa le las asa sau sa incerc sa modific Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Greseala apare in schita, unde este reprezentata distanta de la marginea superioara si pina la centrul difuzorului ca fiind de 5 cm Corect ar fi, ca acel 5 cm sa reprezinte distanta pina la marginea difuzorului si astfel problema ta s-ar rezolva. Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Rectific, nu este nici o greseala. In proiectul de aici http://www.dvdplaza.fi/galleria/showpho ... arcade-php, axul central al difuzorul este pozitionat la 5 cm de partea superioara. Asa ca prietene este foarte bine cum arata pozitionat difuzorul in proiectul tau. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Daca ai folosit pal de 18mm distanta este de 50+18=68mm de la capatul superior . Link spre comentariu
junior Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Totusi incintele astea parca nu sunt chiar VTP ci mai degraba "folded ML-TQWT " . Link spre comentariu
VTP Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Alex,Era bine daca intrebai inainte sa tai. Acum ramane asa cum ai facut-o. Eu as fi coborat difuzorul ca axul lui sa corespunda cu marginea peretelui inclinat.Poate si restul datelor se schimbau ( functie de difuzor)Incinta este un Voigt, care face parte din familia TQWT (1/4 lungime de unda)Ca o recomandare generala:nu se obtin mari rezultate cu difuzoare mici, tip "limbric"!Incinta Voigt, bine calculata asigura un raspuns mai bun la joase decat orice varianta bass-reflex. Link spre comentariu
Vizitator Alex88TM Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Da ai mare dreptate...chiar nu ma asteptam sa am prea mult bass din niste difuri de 3' dar oricum a fost suficient cat sa ma atraga tipul asta de incinte...concluzia...proiectul asta ramane in stand-by si urmeaza sa va cer sfatul pt ceva statie pe lampi pentru ele:D...acum mi-am propus sa scot ceva frumos din niste rockforduri foarte vechi dar foarte dragi mie:)..rog daca se poate sfaturi pt o incinta indiferent cat de complicate dar cu un rezultat cat mai bun..nu fac "economie la tamplarie"...ma gandeam ca poate ar merge ceva tot in gen TQWT dar nu stiu cat de potrivit e difuzorul pentru asta...ideea e ca vreau sa scot ce-i mai bun din el....iar pentru medii si inalte voi folosi 2 difuzoare la fel sau poate chiar mai vechi la care nu am gasit nici unde parametrii dar imi place mult cum se aud ma gandesc ca vor fi dificil de realizat filtrele dupa ureche :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum