Vizitator radu Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 am sters toate partitiile de pe un hdd de 200gb , am facut altele cu xp-ul , am incercat sa instalez xp-ul dar dupa copierea primului rind de fisiere si la prima restartare , zice: "windows could not start because the following file is missing or corrupt. windows root \system\hal.dll. am incercat cu doua kit-uri si la fel. cred ca e ceva din bios si nu stiu . calculatorul e un p4/3000 , nou si sigilat . pare a avea hdd ide desi nu prea cred. are raid si placa e asus. ma puteti ajuta ? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 încearcă un reset de bios. dacă nu merge, încearcă cu alt kit.. dacă spui că e sata, încearcă să-i bagi şi driverele în setup (cu toate că intel nu prea are nevoie...) apăsând F6 imediat după ce bootează de pe cd cu win. pt asta ai nevoie de o dischetă pe care pui driverul Link spre comentariu
so19so76 Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Salut!Incearca cu GDisk si apoi reinstaleaza XP-ul,s-ar putea sa mearga.Bafta! :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum