kog1 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Va rog daca ma poate ajuta cineva cu schema electrica pentru acest autoturism ,sau circuitul electric pt ventilatorul de racire a radiatorului(Nu mai mergea ,avea lipsa tensiune la releu si i am pus un 12v din alta parte ,dar are turatia prea mare si consuma f mult. Are cunva un regulator de turatie sau vreo rezistenta de limitare a curentului ?) Va mltumesc! Link spre comentariu
avolocaru Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Scuzati dubla.......... Link spre comentariu
avolocaru Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Ar trebui sa aibe o rezistenta pentru limitarea curentului in partea de jos a ventilatorului. In principiu mare schema electrica nu ai nevoie, termostatul are doua contacte unul pentru turatie redusa si unul pt turatie ridicata. Practic ai nevoie de ambele, daca ar fi sa renunti la o turatie, mai bine renunti la cea mica. Din cate stiu termostatul da direct la masa circuitul ventilator - rezistenta si printr-un releu actioneaza turatia maxima. Link spre comentariu
kog1 Postat Mai 30, 2011 Autor Partajează Postat Mai 30, 2011 Multumesc pentru timpul acordat ! Am gasit rezistenta de limitare a curentului arsa ,era pozitionata in fata radiatorului ,Parca au pus o sa nu o gaseasca nimenea asa de bine era ascunsa . Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum