player4 Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 multumesc! varianta finala a filtrului asa arata> http://i49.tinypic.com/ehdu88.jpg Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 SalutAm si eu in lucru o incinta pe 3 cai cu doua de bass Silver Flute w20rc38-8 in incinta inchisa, medie w17rc38-04 si inalte Morel MDT30. La mine mediile au ajuns abia ieri, am folosit doua difuri grundig. Imi place foarte mult cum suna dar acum le folosesc in cutii de test din pal de 18mm. Incinta de bass are urmatoarele dimensiuni inaltime 850 latime 240 adincime 260mm incinta inchis.Incinta de medii are urmatoarele dimensiuni inaltime 350 latime 240 adincime 260mm. Datorita faptului ca voi face cutiile finale din Playwood de mesteacan de 21mm incintele vor avea dimensiuni exterioare diferite de cele actuale pentru a pastra litrajul. Eu am ramas placut surprins de sunetul acestor difuzoare tinind cont de pretul lor, Am ascultat difuzoare mai scumpe cu performante mai slabe.In momentul de fata folosesc filtre de ordin 2, pe bass bobina de 3.3mh si condensator de 47uF, pe medii folosesc un C de 20uF in serie cu o bobina de 0.4mh iar pe inalte un c de 4.7uF si o bobina de 0.8mH. Filtrul nu este final dar voi mai face teste numai dupa ce termin cutiile.La un calcul sumar vor iesi cu urmatoarele dimensiuni: inaltime 1100 latime 250 adincime 300mm.Cine doreste sa experimenteze cu aceste difuzore nu va fi dezamagit, aceasta este parerea mea.Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum