cipi Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Va salut ! am un controller de incarcare pt baterii de 12V (ce se interpune intre un panou fotovoltaic si acumulatori) de tip Steca , pe langa celelalte componente electronice din interior am si un "circuit integrat" (banuiesc..) cu 28 de pini pe care scrie doar 414A5 101 AtonIC si nu ii gasesc un datasheet, este integrat sau microcontroller ? Am atasat si 2 fotografii (imi cer scuze pt calitatea acestora)nu am mai vazut o asa componenta. Cu stima ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 prima poza este absolut ilizibila...! daca vreti sa va ajutam , incercati sa postati ceva lizibil, tovarasu`...! Link spre comentariu
cipi Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 nu am aparat cu care sa pot face o fotografie de calitate -scuze- acel integrat care se vede are inscris pe el : V 3.3 (in partea de sus) si 414A5 101 AtonIC (dedesubt) doar atat Link spre comentariu
Vizitator Piulita Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Integratul este un microcontroler Atmel. Voi reveni cu ceva poze. Ma intereseaza si pe mine depanarea unui Steca Solsum 6F6 . Poate are cineva o schema sau o scoatem colaborind ? Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 http://www.energymatters.com.au/images/ ... manual.pdf Link spre comentariu
Vizitator Piulita Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 uC este Atmel 1122 . In poza se poate observa . Cum facem cu schema ? Cablajul pare intrerupt in citeva puncte in zona tranzistorului 3BW din stinga sus .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum