Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit integrat

Postări Recomandate

Va salut ! am un controller de incarcare pt baterii de 12V (ce se interpune intre un panou fotovoltaic si acumulatori) de tip Steca , pe langa celelalte componente electronice din interior am si un "circuit integrat" (banuiesc..) cu 28 de pini pe care scrie doar 414A5 101 AtonIC si nu ii gasesc un datasheet, este integrat sau microcontroller ? Am atasat si 2 fotografii (imi cer scuze pt calitatea acestora)nu am mai vazut o asa componenta. Cu stima !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipi

2

• misuraelectronic

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu am aparat cu care sa pot face o fotografie de calitate -scuze- acel integrat care se vede are inscris pe el : V 3.3 (in partea de sus) si 414A5 101 AtonIC (dedesubt) doar atat

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Piulita

Integratul este un microcontroler Atmel. Voi reveni cu ceva poze. Ma intereseaza si pe mine depanarea unui Steca Solsum 6F6 . Poate are cineva o schema sau o scoatem colaborind ?

Link spre comentariu
Vizitator Piulita

uC este Atmel 1122 . In poza se poate observa . Cum facem cu schema ? Cablajul pare intrerupt in citeva puncte in zona tranzistorului 3BW din stinga sus ..

post-42777-139829452934_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări