Vizitator electro541 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 se deschide normal numai ca nu mi se mai vede pe display nimica....ma uitam la un film si dintr-o data ecran negru...am incercat sa il pun pe monitorul de la pc si tot nu am imagine ce poate fi stricat?? si cat mar costa? Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 ATI Mobility Radeon X1300 asta e cipul tau grafic?ai avut probleme cu incalzirea ? Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 nu am probleme cu incalzirea merge foarte bine dar atat ca numai vad si cineva mia zis ca e placa video care e incorporata pe placa de baza si unii miau zis ca sa schimb cu totul placa de baza acuma nustiu cum sa fac si unde sa il duc sa mil repare Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 nu stiu daca te ajuta un reflow,din discutiile purtate cu alti am ajuns la concluzia ca un numar mic de cipuri din aceasta serie scapa şi merg relipite Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 ok ms... nustiu majoritatea am fost la 3 electronisti cam toti sunt manglitori ca imi zice ca e placa de baza...dar el imi ruleaza normal....in fine am sa il scot la licitatie sa imi iau altu la fel Link spre comentariu
Ashky Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Si dupa schimbarea placii de baza exista riscul sa faca la fel dupa un anumit timp (eu am schimbat 3), din cauza unor greseli de proiectare. Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 pai cel mai bine ce ar fi sa fac in cazul asta ??? sa nu schimb placa si sa mi-o repare? mi sa zis ca e placa video care e incorpotata in placa de baza si trebuie alta placa de baza in care numai are ce sa i faca...asa ca mia zis cineva ca se poate face cu inflarosu sau nustiu cum sa mio faca....nu prea ma pricep la electronica asa bine...eu sunt electrician automatist Link spre comentariu
Ashky Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Eu as incerca o reparatie a placii si l-as vinde imediat Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 poi ca sa il repar imi ia cam 3 milioane mia zis ... dac stii cum arata zimi un pretz ca sa il dau Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 daca iti ia 300 lei pe manopera si cip nou nu mi se pare tare mult Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 da eu las face dar mi ca numai tine si dupa o perioada de timp scurta mi se strica iar... app cum e in tulcea? eu vin acolo si fac partea electrica automatizari la STX fostul AKER Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 da eu las face dar mi ca numai tine si dupa o perioada de timp scurta mi se strica iar... app cum e in tulcea? eu vin acolo si fac partea electrica automatizari la STX fostul AKERtoate bune si frumoase la stx , ce automatizari faci la stx? ca au si ei sectie electrica Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 poi au poduri rulante acolo in depozit si le facem automatizarea lor...numai ca anu asta am pierdut licitatia ca sa bagat altii peste noi din timisoara...acuma cica sa vedem poate facem la cele doua macarale turnuri automatizarea lor... stiu ca au sectie electrica dar nu se baga sa faca cap coada o macara intreaga doar de intretinere fac ei Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 au sectie electrica de intretinere , insa ,. acolo mai este si stx osv electro , societate separata , care construiesc tablouri electrice pt vapoareacolo lucrez si eu :Pte astept prin sectie cand ai drum pe acolo Link spre comentariu
Vizitator electro541 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 cu placere poi acuma nustiu ca nustiu chiar asa bine tulcea ca am fost de vro 5 ori si nam mai fost de anu trecut in tulcea... poi lasa un id de mess vb acolo mai multe nu aici dac vrei.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum