yo9hrb Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Stau si ascult pe aceasta frecventa un post de radiodifuziune (trcv-ul e pe AM). E normal sa gasim in banda de radioamatori posturi de broadcasting? Nu-mi dau seama ce post este, pare ceva arabesc (Al Qaeda ne loveste si aici?). Link spre comentariu
yo2mhj Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Din pacate multa vreme pe la 7110KHz se auzeau chinezii sau ceva asemanator(asta dupa ce ni s-a redat cu drepturi depline portiunea 7100-7200KHz).Din pacate acum cateva zile ,un iresponsabil, a pus acum cateva zile muzica pe 14195KHz... Link spre comentariu
yo8rqp Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Viorel,banuiesc ca nu era nici o problema daca pe frecventa amintita se auzeau aceste acorduri: Glumesc ,evident. Revenind,portiunea de radiodifuziune mi-a creat un mare,mare disconfort cu multi ani in urma ,cand experimentam multe sincrodine.Datorita selectivitatii reduse a unui receptor cu conversie directa(un receptor cu amplificare directa,pana la urma)posturile puternice superioare frecventei de 7,1 mhz aveau "reverbatii" si in banda de hamradio.Cu cat incercam sa maresc calitatea bobinelor de la intrare,sa micsorez cuplajul,tot apareau probleme.Astea au fost si motivele pt care construiam cu precadere receptoare pt benzile de 3,7 respectiv 14 mhz. Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Off topicMi-a placut la nebunie clipul..Atat tipul, costumul, dar si mai ales antena + XYL-ul..Filmarile sunt superdragute.. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Daca XYLul meu se sprijinea de pilonul ala , se darama cu totul..........a mea e mai bine hranita !De urcat nu se putea pune problema !!! Cred ca daca vede filmuletul asta de mai sus , face depresie , mai ales daca vede si sampania de la " botul calului " ....... Doar asa se sarbatoresc DXurile ! Mai trebuie sa invatam de la altii cum se sarbatoreste succesul in HF...... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 .....a mea e mai bine hranita !......Sa se ia de mana cu a mea (nu ca eu as fi vreun slabanog.... ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Din aceasi categorie, ceva mai hard si mai barbatesc (stiu, a mai fost postat). Nu ne putem detasa de spiritul de competitie. Imi place si accentul pus subtil pe QRPP's ce vor prelua, probabil, (ham)spiritul parintilor: L.E. Poate la proximul targ din Militari ar trebui sa venim toti cu goangele. Sa-l vad pe ala care rezista la tipetele lui fiu-meu cand pune mana pe cate un GU-43, GU-74...HI!!! Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Ok, la urmatorul targ imi aduc si goanga. Am inteles ceva de Horezu?Sapca are, ecuson si tricou cu indicativul, de ce nu.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum