Vizitator bif007 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 bif007-incepator-Salut! Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu un tv nei 2164 TXS care pe trei canale respectiv S06 , S38 , S41 nu este stabil programul, unde conform grilei de canale si frecvente al operatorului de cablu exista aceste programe.In service mod nu pot intra cu apasarea tastelor up ,down si on/off, iar cu pin 21 la masa.... nu stiu, a mers, dar dupa reglarea benzii care era prea scurta si a celor 100 de pr in loc de 50 cate avea, nu mai apare service mod E doar xxx pr ------- pe rosu si pe violet . Cand este pe violet tasta pr/ch este activa, dar rosu pentru ce este? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 cautarea manuala unui program tv analogic se face intii cu acord brut , apoi cu acord fin...! pentru cele 3 frecvente de mai sus , incercati cautarea cu fine tuning , apoi memorare...! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Este sasiu 10.3 de beko.Problemele lui sunt setari aiurea in service.Trebuie sa intre in service cu up/down si apoi power.Apoi se apasa tasta tasta PS (o are doar telecomanda stereo)si trebuie sa apara pe ecran VHF1/VHE1 2826 (daca nr nu este corec se modifica cu up/down si tasta mute.Apoi se apasa din nou PS si apare VH2/UHF7978 daca nu este corec nr se modifica cu aceleasi taste.Daca nr astea nu sunt corecte TVul nu va receptiona cum trebuie programele. Link spre comentariu
Vizitator bif007 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 -Cum este reglajul fin la tv-ul asta domnule Misura?-Domnule Dan nu reusesc sa intru in service mod Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 -Cum este reglajul fin la tv-ul asta domnule Misura?-Domnule Dan nu reusesc sa intru in service modSpuneti ce procesor are poate asa mai gasim ceva date despre el, desi eu din manualul lui v-am dat datele.Acordul fin este cand activati randul de jos din meniul de cautare deci treceti peste program,norme de sunet etc(in meniul de cautare) si randul de sub astea este acordul fin. Link spre comentariu
Vizitator bif007 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Am incercat si nu intra in service mod , dar am facut un reglaj inainte de la 2826(era in jur de 3200) pana 7978(care era corect).Nu ma pricep sa va spun ce procesor are, iar manual nu am ,cat despre reglajul fin am reusit ,multumesc. Link spre comentariu
tanase Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 cum se face memorarea programelor la acest tv,?nici memorare auto nu face,am dat cautare auto ,arata ca memoreaza dar nu ramane nimic in memorie in plus s-au sters si programele care erau memorate Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Memorarea se face cu o tasta a telecomenzii cand esti pe grila de programare .Nu mai tin bine minte dar parca tasta cu sageti. Link spre comentariu
tanase Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 am folosit o memorie dintr-un sasiu defect si acum functioneaza perfect Link spre comentariu
Romycatv Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 nei 2164txs nu pot sa intru sa ii programez programele am incercat cu tasta P/C si nu face nimic cu alta tc apare sus XXXP--------- si daca dau numere se schimba dar revine tot la xxx o fi codat? Link spre comentariu
Romycatv Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 un dump pt acest tv se gaseste? sau nu trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum