Vizitator wild04 Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Stie cineva unde pot gasi difuzoare de calitate si sa aiba toti parametrii? si daca se poate sa scrie puterea reala nu putere comerciala multumesc anticipat Link spre comentariu
djlove Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Da mai multe detalii; pentru ce doresti difuzoare? HI-FI, Profesionale? Buget? Link spre comentariu
Vizitator wild04 Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 sa-mi fac o boxa de la 0. buget cam 1000 lei Link spre comentariu
VTP Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 sa-mi fac o boxa de la 0. buget cam 1000 lei1 - incercati sa scrieti en detail ce vreti, nu eliptic, pentru ca nu e nimeni ghicitor!2 - ce intelegi prin difuzoare de calitate????3 - ce crezi ca poti cumpara cu 1.000 lei ( circa 240 euro) de calitate? Un difuzor? sau 1 1/2 difuzoare?4 - dece nu crezi ca un difuzor de oarece calitate nu suporta puterea specificata? Esti sigur ca livrezi semnalul curat, fara distorsiuni armonice si de intermodulatie????5 - pana la ce nivel utilizezi volumul unui amplificator?6 - ce destinatie au incintele??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Difuzoarele profesionale au specificatii corecte si detaliate. Link spre comentariu
Vizitator wild04 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 prin difuzoare de calitate vreau sa spun sa redea bine semnalu nu sa distorsioneze. m`ar interesa 3 difuzoare ( basi, medii si inalte). Si as vrea ca difuzoarele sa aiba parametrii Thile \ Small ca sa stiu ce incinta acustica sa fac. Link spre comentariu
Vizitator wild04 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 si inca ceva, sa scrie puterea adevarata. Ca pe unde intru vad numai difuzoare de 200-300w si ele crd ca nici 20 nu au Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 1000 lei pentru difuzoarele de la o boxa sau pentru ambele boxe?1000 lei pentru difuzoarele unei boxe (bass, medii si inalte) este destul de putin daca vrei calitate. Stii ca toata lumea vrea Ferrari la pret de Logan dar nu prea se poate. Iti dai seama ca vei avea calitatea corespunzatoare banilor investiti. Link spre comentariu
djlove Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Sincer nu cred ca o sa reusesti sa faci asa ceva. Te intreaba 2 persoane mai sus ceva, si tu nu ai stiut sa raspunzi.Apoi vi cu ideea de incinte pe 3 cai, care este o chestie destul de complicata. Cum vei realiza filtrele pentru astfel de incinte? si inca ceva, sa scrie puterea adevarata. Ca pe unde intru vad numai difuzoare de 200-300w si ele crd ca nici 20 nu auCe te face pe tine sa crezi ca nu au trecuta pe ele puterea adevarata? (nu ma refer la difuzoarele chinezesti) Semnalul care ajunge la acele difuzoare esti sigur ca este unul curat?Poti distruge foarte simplu un difuzor bun de 200W cu un semnal de 20W distorsionat.prin difuzoare de calitate vreau sa spun sa redea bine semnalu nu sa distorsioneze. m`ar interesa 3 difuzoare ( basi, medii si inalte).Ce linie de amplificare folosesti? Link spre comentariu
daniel_l Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Omul v-a cerut clar cel mai bun raport calitate/pret la 3 difuzoare pt o incinta si sa se incadreze in 1000 ron,acu daca vreti sa-l ajutati puteti posta cateva variante...ca e plin forumul de asemenea raspunsuri ca cele de mai sus ...scz de offtopic dar ... Link spre comentariu
Vizitator wild04 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 am o statie care scoate 70w fara distorsiuni si garantez ca arde un difuzor pe care scrie 200w. Link spre comentariu
VTP Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Omul v-a cerut clar cel mai bun raport calitate/pret la 3 difuzoare pt o incinta si sa se incadreze in 1000 ron,acu daca vreti sa-l ajutati puteti posta cateva variante...ca e plin forumul de asemenea raspunsuri ca cele de mai sus ...scz de offtopic dar ...Daniel, vezi tu? Forumul e plin de intrebari stupide! Ca cea pusa in topic, asa ca interventia ta e deplasata! In plus denota o lipsa de cunostinte care nu prea ma poate convinge ca userul poate aborda ceea ce si-a propus. Daca tu stii o varianta de difuzoare pentru o incinta pe 3 cai (daramite pentru 2 incinte!!!!!) care sa fie si bune si fara distorsiuni (inca o abureala din nestiinta!!!), te rog, da-o tu si vom lucra mai multi cu aceasta varianta. Link spre comentariu
VTP Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 am o statie care scoate 70w fara distorsiuni si garantez ca arde un difuzor pe care scrie 200w.Mai,mai! Ce le stii!!! Ca un om mare!!!!Nu mai bine vorbesti serios???? Link spre comentariu
daniel_l Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Mda...hai sa umplem forumul cu raspunsuri la misto..intradevar baiatu nu are cunostinte si daca nu merita un raspuns nu il da...asta nu inseamna ca nu i se pot recomanda cateva situri de profil si v-a `alege` el iar eu nu am fost cu nimic deplasat ba din contra mai pe langa ai fost tu...acu despre amplificatorul ala de 70 care arde dif. de 200... ce sa zic ..no comment..mai bn masoara cat cc ai pe iesire la putere maxima sau cate distorsiuni etc etc ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 http://www.ciare.com/consumer_en/guide_ ... i_home.htm (de aici iti alegi un proiect ) http://www.ciare.com/consumer_en/dove.htm (aici gasesti cei doi distribuitori din Romania). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum