Vizitator seby910 Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 salut, am primit recent un packarbell mx52 cu o placa "interesanta" video....un ATI x1200 1 gb.vreau sa va spun ca sute de site`uri am accesat in speranta rezolarii dar totul a fost in zadar.problema este ca atunci cand instalez driverul video(am incercat peste 15 drivere), dau restart la cerinta driverului iar cand intru inapoi daca dau click drepta si pun un screen server, sau ma uit la film/youtube/etc in full screen nu merge; de asemeanea nu merge nici macar mortal kombat (precizez ca imi arata ca sa instalat driveru). totul vede in zeci de poze supraetalate, la care trebuie sa intru in safemode si sa dezinstalez driveru pt. a putea vedea desktop`ul.orice sfat/parere ar fi foarte importante pentru mine. Va multumesc. O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 am rezolvat acum 2-3 ani problema asta inspirandu-ma de aici: http://www.hardwareheaven.com/mobility- ... rning.html posturile nr.13,14,15 sunt cele mai explicite Link spre comentariu
Vizitator seby910 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 am citit dar fiind topic destul de old, e pt. xp si nu ma prea ajuta. eu am 7/32 bit. oricum iti multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 tu inceraca totusi,de multe ori driverela de xp merg pe 7...alta solutie ar fi sa instalezi pe curat xp cu driverul de video modat iar apoi sa faci o actualizare la 7,asa isi v-a pastra toate setarile... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Va salut ! Pe acest linck : http://driverscollection.com/?H=Radeon%20X1200&By=ATI , ati incercat? Daca tot nu merge imi dati mie un mp cu o adresa de mess si va ajut eu . Sigur o sa reusim,astept mp ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum