Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redare DVD-Audio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

3

• Bercu Giuliano

1

• Purple

1

• hugo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

prietene ,ai 2 posturi din care eu,sincer,nu inteleg nimic,nici ce te doare,nici ce vrei mai exact....daca vrei sa-ti raspunda cineva care stie si se pricepe,adreseaza intrebarile mai coerent....pana la urma ce sunt alea dvd audio?muzica in format X pe dvd?

Link spre comentariu

Playerele ce redau DVD-Audio sunt mai scumpe decat cele simple. Acelasi lucru e valabil si pentru formatul SACD.Exemple: Harman Kardon DVD29 e un DVD player ce reda DVD-A iar Denon DBP-1611UD e un blu-ray player ce reda ambele formate... DVD-A si SACD.

Link spre comentariu

1.nu cred ca am pus intrebari fantasmagoreece .; la nevoie facem justificare.2.Cint de util este sa avem in casa un astfel de aparat ?3.Varianta cu esire doar in analogic poate fi veridica ?

Link spre comentariu

DVD-Audio este ca sa numim asa SUPREMUM in calitate muzicala AUDIO, datorita rezolutiei formatului, urmat de SACD. Desi poate parea o blasfemie, DVD-Audio e mai bun decat vinylul. Ca si SUPORT exista un numar relativ redus de albume inregistrate, la fel si SACD, dar calitatea obtinuta merita cu prisosinta achizitionarea. Ca si player, iata o mostra de la noi:

http://www.hifi-choice.ro/DVD-Playere-P ... DV-610AV-S

Link spre comentariu

1.Eu , la acest 610 , nu inteleg de ce nu are esire in digital ; deci , inregistrarea este in digital , o transformam in analogic , o luam in analogic si o ducem in amplificator , aici o trecem in digital , o procesam , apoi o trecem iar in analogic si o zvirlim in blocul final . De ce oare acest ocolis ? toate playrele sint la fel ?2.Am inteles ca formatul DVD-A utilizeaza set fisiere tip aob , postat in audio_ts ; de ce in prospectul aparatului nu gasim concret ca poate reda asa ceva ? De ce macar nu specifica ca redau formate DVD-A ?3.Sint pareri ca degeaba avem asa ceva , daca nu avem un amplificator si boxe situate in clase superioare de calitate ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări