Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema radiocasetofon philips rr 50

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALVIN

2

• suat

2

• ctepeo

1

• ciprivw

1

Top autori în acest subiect

De unde ai făcut rost de frumuseţea aia? :dsaf

Am vazut-o duminica in oborul de vechituri, mi-a sarit in ochi. Din pacate... e cat se poate de nefunctional. Ma asteptam sa fie defect ge3muletele matuite... fata metalica era doar jegoasa, si nu prezinta uzura la capul de casetofon.Acasa s-a dovedit a fi .. complet nefunctional. Am lucrat la aspect.... am polishat gemuletul de la scala si pe cel de la caseta....apalat intrewaga carcasa.... iar acum arata... ca nou. Din pacate lipseste un ornament de pe gemuletul de scala... il voi improviza in vreun fel sa arate cat de cat ca originalul, lipseste capacul de la baterii si capacul cordonului de alimentare. Am pus la punct mecanica casetofonului, l-am facut sa traga casetele.... iar acum ma chinui sa-i gasesc schema ca sa si functioneze. Voi face si cateva fotografii.Edit. Am reusit sa invat sa navighez pe acea pagina, si am descarcat schema. Va multumesc
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări