Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

foile de catalog ale portului serial si paralel

Vizitator andrei.caruntu

Postări Recomandate

Vizitator andrei.caruntu

cine ma poate ajuta si pe mine cu foile de catalog ale porturilor hserial si paralel ale calculatorului, ca io nu sunt in stare sa le gasesc pe net.ma intereseaza curentii si tensiunile maxime suportate.multam.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitescu

2

• Craciun

1

• MihaiStoica

1

De principiu se da ca fiind max. 115200, 230400,460800,921600Problema este ca softul ce acceseaza RS232 sa stie acest lucru.Pentru programele scrise de utilizator, ( cele de nivel "jos", assembler, C..) depinde de el (utilizatorul ) cum seteaza portulDe exemplu MS-DOS-VB , nu stie decat pana la 9600. Asta nu inseamna ca portul nu poate lucra la viteze mai mari.Chestia cu DB9 , nu are nici o legatura cu Baud-ul.

Link spre comentariu
Vizitator andrei.caruntu

Eu am o placa de baza de la Gigabyte Ga-K8nxp-sli cu nForce4 cum pot sa aflu care este rata baud maxima care poate fi suportata de portul meu serial.o varianta inteleg ca ar fi prin incercari. Dar la Gigabyte pe site nu ofera astfel de informatii.Pot afla(de unde ?) care este rata baut maxima sau macar (bps-ul) garantat(a) de producator?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări