laurentiufocsani Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 multumesc pentru raspuns....am incercat si cu un alt alimentator,la NB deja am facut un reball dar problema persista...eu am primit doar placa de baza de la un prieten care a facut el deja dezmembrarea laptopului....alte idei?...ms Link spre comentariu
porscheg Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 E modelul cu video integrat in north? Normal ar trebui sa aiba INTEL pe north si PV separata un ATI. Daca e modelul cu PV integrata in north inseamna ca south are o bila doua innebunita. Am intalnit la modelul asta niste defecte de O bila dezlipita care mi-au mancat nervii mult timp.De obicei pe la coltul chipsetului se dezlipeste iar padul e pur si simplu negru dupa ce-l dezlipesti. Daca e cu ATI PV atunci e ATI dus.Asta in cazul in care nu s-a sapat ciobaneste in el si are vreun defect provocat. atunci informatiile pe forum fara sa vezi placa nu mai sunt folositoare pentru ca nu mai poti urmari un fir logic cu un defect generic de model. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 NB este ATI 1100....iar SB este SB600 ....eu reball am facut la ATI 1100..crezi ca un reball la SB600 rezolva problema? Link spre comentariu
porscheg Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Ahhh e modelul integral cu ATI. Pentru ca mai e un model cu Intel si PV separat ATI N-as sti sa-ti spun 100% ca s-ar rezolva. Am patit la modelul respectiv probleme la south Intel. Tot ce stiu e ca daca clipeste led-ul si se stinge lepterul e un defect (de obicei) de chipset dar nu-i neaparat sa fie asta. Nu trece biosul de verifcare. Poate fi mort chiar north dupa (sau inainte) de reballing. Am spus si anterior, depinde de cat de mult si unde s-a sapat in el. N-as vrea sa te induc in eroare. Eu ATI north n-am reusit sa le pun pe picioare decat dupa ce le-am pus chipset nou. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 multumesc pentru sfaturi..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum