Vizitator BoringECC Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Salutare cine ma poate ajuta cu un proiect .... suna cam asa : fie un semnal audio de 0,06 V maxim de la un traductor audio.se va proiecta conversia pe 8 biti si memorarea unui interval de jumatate de ora de semnal. Imi trebuie schema in ISIS 7 Professional sau Orcad si datasheets al componentelor Platesc am tare nevoie de el va rog ajutor Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Salutare cine ma poate ajuta cu un proiect .... suna cam asa : fie un semnal audio de 0,06 V maxim de la un traductor audio.se va proiecta conversia pe 8 biti si memorarea unui interval de jumatate de ora de semnal. Imi trebuie schema in ISIS 7 Professional sau Orcad si datasheets al componentelor Platesc am tare nevoie de el va rog ajutor Incearca aici .....viewforum.php?f=205......... Link spre comentariu
Vizitator BoringECC Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 nu imi trebuie macheta , imi trebuie schema bloc , calcule ... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 roaga un moderator sa-ti mute topicul aici : viewforum.php?f=61 ai mai multe sanse aici !!SUCCES!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 @comfel -redirectionarea ta e complet gresita din pacate Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Incearca la rubrica "Servicii"Bafta! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 @comfel -redirectionarea ta e complet gresita din pacateSCUZE................. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum