Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Philips (Bosch?) SQ 20 BoosterAmplifier 240 w

Postări Recomandate

Buna ziua, Am primit un amplificator din acesta.Este in perfecta stare estetica atat in interior cat si exterior.Cred ca este ceva gen "public adress" vintage tip rack - mont Are 2 trafuri identice + 1 traf mai mare in el .Tranzistorii finali arata bine .Nu gasesc nimic despre el,schema,conectare mufe iesiri,etc...ca sa-l pot testa.Este stereo ? sau cum se poate folosi in casa? Poate are cineva o schema electronica pt el. sau macar pt modul de conectare la boxe ? Am sa revin si cu poze poate cineva a mai dat de el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Atikusz

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 7 luni mai târziu...

Buna ziua, Vreau sa folosesc acest amp pentru un proiect DIY.Mai exact trafurile,finalii,carcasa,puntea,ventilatoarele,etc - dar problema e ca nu gasesc o schema la el.Vreau sa stiu de exemplu ce tranzistori finali are,bipolari,mosfeti? trafurile daca sunt pt alimentare simetrica sau nu,are 3 trafuri 2 identice si unul mai mare - care alimenteaza etajul final?Ce putere au? de ce sunt 3?Amplificatoru arata bine,e pacat sa stea in debara :da Atasez si poze poate cineva poate sa-mi dea ceva idei...sau o schema de principiu?Nici macar iesirile nu stiu care sunt?!E stereo?Merita folosit la ceva,arata ca nou :rade:

post-29390-139829360332_thumb.jpg

post-29390-13982936034_thumb.jpg

post-29390-139829360348_thumb.jpg

post-29390-139829360357_thumb.jpg

post-29390-139829360364_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări