Atikusz Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Buna ziua, Am primit un amplificator din acesta.Este in perfecta stare estetica atat in interior cat si exterior.Cred ca este ceva gen "public adress" vintage tip rack - mont Are 2 trafuri identice + 1 traf mai mare in el .Tranzistorii finali arata bine .Nu gasesc nimic despre el,schema,conectare mufe iesiri,etc...ca sa-l pot testa.Este stereo ? sau cum se poate folosi in casa? Poate are cineva o schema electronica pt el. sau macar pt modul de conectare la boxe ? Am sa revin si cu poze poate cineva a mai dat de el. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Va salut ! Dati un click aici : http://elektrotanya.com/philips_sq20.pdf/download.html. Succes ! Link spre comentariu
Atikusz Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Buna ziua, Vreau sa folosesc acest amp pentru un proiect DIY.Mai exact trafurile,finalii,carcasa,puntea,ventilatoarele,etc - dar problema e ca nu gasesc o schema la el.Vreau sa stiu de exemplu ce tranzistori finali are,bipolari,mosfeti? trafurile daca sunt pt alimentare simetrica sau nu,are 3 trafuri 2 identice si unul mai mare - care alimenteaza etajul final?Ce putere au? de ce sunt 3?Amplificatoru arata bine,e pacat sa stea in debara Atasez si poze poate cineva poate sa-mi dea ceva idei...sau o schema de principiu?Nici macar iesirile nu stiu care sunt?!E stereo?Merita folosit la ceva,arata ca nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum