Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unitra 75w

Vizitator unique_dark

Postări Recomandate

Vizitator unique_dark

salut! zilele astea am cumparat 2 boxe unitra de 75 de vati, si ce sa vad.. mare dezamagire, la o boxa e distrus dif de bass( con + suspensie) si media la fel, plus de asta pe boxa respectiva nu are nici filtru original, boxele arata foarte rau ne ingrijite... ce sa fac? sa incerc sa le reconditionez? sau sa le arunc? va rog sa ma ajutati, si sa imi spuneti daca reusesc sa fac dif ala de bass, unu nou original e cam scump.. sa inlocuiesc cu alt ceva? si la incinte ce sa le fac? ca arata foarte rau, cred ca le-a tinut in ploaie ca sunt... vai de mama lor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

4

• amassive

4

• rares01

2

• sorin_denver

2

Top autori în acest subiect

si eu luasem asa ceva... in orice caz ca si incinte merita reconditionate... un pic de abraziv un tub de superglue (pt colturile macinate sa nu plece mai departe palul) un chit auto cu fibra de sticla si 5 metri de autocolant... totul te va ajunge pana la 50ron. acum cu partea legata de difuri nu stiu ce sa zic multi lauda difuzoarele tonsil, eu unul nu mi-am batut capul le-am schimbat pe amandoua difuzoarele de bas si cele de medii, filtrele originale de unitra sunt pe capacul difuzoarelor de medii (eu le-am pus pe o placa la baza "boxei") imi plac foaret mult cum se aud si chiar am sonorizat ceva chefuri. Parerea mea e ca merita reconditionate.Daca totusi nu vrei sa muncesti la ele... pe mine m-ar interesa plasele(panzele cu rama de la ele, chiar si numai ramele daca panza este rupta)...te gandesti.Era sa uit, pt plase sunt dispus sa platesc.

Link spre comentariu
Vizitator unique_dark

acum atasez poze cu dif si boxele..

plase nu am la boxe..

http://img64.imageshack.us/img64/5222/dsc00005ngg.jpg

http://img593.imageshack.us/img593/3824/dsc00004fv.jpg

http://img809.imageshack.us/img809/5351/dsc00002bt.jpg

http://img545.imageshack.us/img545/7217/dsc00003um.jpg

pozele au iesit asa ca le tin intr-o debara si nu e prea iluminat in incapere

Link spre comentariu

mda... vei avea foarte mult de munca la ele... mai ales ca nu ai nici toate ornamentele la ele...

ale mele asa arata dupa reconditionare:

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator unique_dark

ale tale sunt foarte bine intretinute.. cu astea ale mele fostu proprietar cred ca punea muzica la animale cu ele ca... in poze nu prea se vede bine, daca le-ai vedea.. ai ramane masca, asta e mam intepat.. greseala mea! incerc sa le mochetez si sa caut ornamentele din aluminiu si cu dif alea de bass ce fac.. e cineva din bz care ar putea sa ma ajute.. sau stie cineva pe cineva din bz care sa imi reconditioneze boxele?

Link spre comentariu

Da e cineva in bz care repara asa ceva se numeste 'mircea nastase ' e un om in varsta sta in brosteni si are nr de tel 0751037065 omu repara difuzoare pt cluburi mari si nu cred ca iti va lua pielea in privinta banilor sunal si spunei problema!!! :da :da :da

Link spre comentariu

Cumpara 2 dif. SAL - AHX 2530 ,kevlar cone, 250mm , 80WSe pupa la fix pe incinta si se aud super bine.In plus,sunt destul de ieftine.Bafta !

Link spre comentariu

cumpara difuzoare unitra sh daca nu ai pentru unele noi.. nu baga toti chinezii in boxe ca altii..acele boxe sunt concepute pentru anumite difuzoare la fel ca si filtrul sunt niste boxe decente, cu difuzoare de doi lei nu le mai poti numi unitra!bafta

Link spre comentariu

Ca idee oricum sal, mnc... sunt unguresti... de tonsil nu se apropie oricine(de noi), iar sh e cu dus intors daca nimeresti niste difuri rebobinate si membranele schimhate de cineva in necunostinata de cauza cam arunci banii aiurea pe fereastra. Eu am sal-uri pe unitre si sunt foarte multumit de felul in care se comporta si se aud. parerile sun impartite oricum si fiecare crede ce vrea dar eu nu mai schimb membranele de panza sau carton pe cauciuc sau spuma nici mort.

Link spre comentariu

Daca ungurii le vind nu inseamna ca tot ei le manufactureaza (sal) . Eventual ei fac Sonido http://www.sonido.hu/eng/home.htm care chiar sunt difuzoare si nu pocnitori ca difuzoarele Sal.

Pacat ca stai asa departe, sa vi pana la mine sa faci o auditie si sa iti schimbi parerea si sa iti retragi cuvintele.
Link spre comentariu

Daca tu esti multumit de prestatia lor este ok. Dar fata de gusturile si pretentiile mele in materie de sunet sunt departe. Nu incerc sa ma dau balena ca nu am de ce ( si nici sa te jignesc in vreun fel ) , dar mie personal imi place felul in care cinta ( reproduce muzica ) difuzoarele fullrange . Am ascultat difuzoare sal , am reparat o gramada ,si nu am vazut (auzit ) diferente intre sal , domotec , bluetech ,samd. Dar tin sa precizez inca o data ca nu trebuie sa avem cu totii aceleasi gusturi sau pretentii .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări