Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent AP1507

Postări Recomandate

Ma poate ajuta cineva cu o echivalenta a acestei componente AP1507 0726AL, convertor DC/DC 3A 150khz in capsula TO252-5L. In radio dvdul auto sunt 2 AP uri, amandoua cu aceeasi inscriptie. De aici am dedus eu ca sunt modele adjustabile intre (1v-18v), dar nu sunt sigur; banuiesc ca unul este ptr.3.3.v iar celalat 5v .Mentionez ca pe casula este inscriptionat doar 1507(fara AP) iar mai jos este codul 0726AL.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• milo01miau

4

• adrianvmx

3

• nostrom

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Multumesc mult de raspuns,insa din cate am observat pe site nu poti comanda ca persoana fizica.... :cry: :cry: :cry:L.E. :Pretul mi se pare cam MARE: - TD1507 - 54 RON

Link spre comentariu

eu am cont de acces dar si mie mi se par foarte scumpe si in al doilea rand sunt de doua tipuri aceste convertoare ( cu tensiune variabila si cu tensiune fixa ) acolo sunt doar cu tensiune fixa pe 5 volti .

Link spre comentariu

Sincer numai stiu exact dar parca si pe ale mele era ceva cu AL jos dar ce stiu sigur este ca dvd ul auto este AEG.da bine ca acelasi sasiu cred ca poate fi folosit si de alte firme .Am impresia ca unul este pe 3,3v iar celalat este pe 5 volti asa sunt comandate chiar daca au acelasi cod inscriptionat .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări