Ovidanie Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 http://www.smartbuy.ro/accesorii-gsm-service/bec-statie-de-lipire-cu-infrarosu~1352990.html#specificatii Am facut cateva fotografii, puteti vedea ca nu e greu de bricolat un dispozitiv de incalzire cu infrarosu. Dupa parerea mea plita pentru preincalzire este mai importanta decat partea de incalzire cu infrarosu. O spun din experienta. Marea surpriza a fost lipsa oricarui sistem optic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Are sistem optic dar este cu oglinzi, nu cu lentile. Adica foloseste fenomenul de reflexie in loc de refractie, ambele metode pot focaliza radiatiile. Intr-adevar partea mecanica pare foarte usor de replicat, poate soft-ul o fi mai smecher. N-am lucrat niciodata cu asa ceva, are profile de temperatura, ca la cuptoare?Sa nu-ti para rau de bani, daca o fabricai singur ieseai mai scump pentru aceleasi performante, ca sa nu mai zic de timp si alergatura.Frumoasa scula, sa-ti traiasca! Ai apucat s-o pui la treaba? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 22, 2011 Autor Partajează Postat Mai 22, 2011 Am cumparat statia acum sase luni si pot sa spun ca este foarte buna pentru service GSM. Preincalzirea face toti banii. De multe ori folosesc doar plita pentru preincalzire si aer cald. Pana a cumpara statia prezentata apelam la aparatura unui prieten, are o statie cu infrarosii mult mai scumpa, prevazuta cu sistem optic cu lentile, permite focalizarea precisa pe o zona de lucru restransa.Pentru un incepator e aur curat, recomand sa cumparati, sub nici o forma sa nu platiti mai mult de 300 euro pe asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Plitele din comert sant mai prejos...si aspiratoare/scule electrice cu turatie variabila inca nu s-au inventat. Trebuie numai facut un program pt un R.I.S.C. ... pt cine foloseste scula in scopuri lucrative,merita sa cumpere programul(de la cineva apropiat,eventualele erori aparute in functionare sa poata fi corectate).Acestea pt ca santem la diy. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 tyc ce naiba zici acolo ? ce plite, asipatoare, scule ?profilurile pentru statiile IR nu se fac chiar la intamplare, ele trebuie optimizate pentru fiecare tip cablaj, tip de chip, statie s.a.m.d ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum