Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Creare blog sau ceva de genul.

Nemesis

Postări Recomandate

Un amic care are un copil foarte bolnav m-a rugat sa vad daca pot sa-i fac un mic site sau macar un blogg in care sa-si prezinte problema in speranta ca va putea atrage niste donatii.Voi ce ati propune; ma refer la modul de realizare, la hosting, la etc ? Nu sunt foarte priceput in domeniu, dar nici complet pe langa (ma jucam odata din curiozitate, incercand sa populez un site facut de mine, dar din lipsa unui scop anume...m-am plictisit :rade: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

4

• riderinblack

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

pentru inceput poti pune o poza cu copilul, un cont si ceva detalii despre problemele de sanatate + scanari dupa actele medicale.cere ajutorul altorul "internauti" pentru a pune cazul ca articol pe site-urile lor si eventul un banner permanent, e mai simplu si rapid asa. nu am multi vizitatori pe blogul meu dar ma ofer sa postez un banner permanent.

Link spre comentariu

Un site cat de mic este util dar ceea ce conteaza este promovarea lui. Sa-l poata vedea cat mai multi.

Nu crezi ca exact asta am spus ca vreau sa fac ? Daca tot vrei sa faci repede multe posturi, macar spune si tu altceva :ciuda: .Stefan Nicolae, multumesc pentru oferta cu bannerul. Vineri ma intalnesc cu baiatul sa vedem exact ce putem face, deci mai am cateva zile in care sa vad ce optiuni sunt.Deocamdata am in vedere http://www.blogratuit.ro/; pare simplu desi inca nu am gasit cum poti atasa fotografii pe el. Asadar, deh, ce parere ati avea http://www.blogratuit.ro/ in ceea ce priveste scopul meu, e bun sau sunt optiuni si mai bune ?
Link spre comentariu

Nu crezi ca exact asta am spus ca vreau sa fac ? Daca tot vrei sa faci repede multe posturi, macar spune si tu altceva :ciuda: .

In primul tau post sunt exact 2 fraze, in prima fraza ne spui problema amicului tau si speranta atragerii unor donatii prin intermediul unui site iar in cea de-a doua fraza spui ca ai idee cat de cat despre crearea de site-uri si hosting.

Acuma unde scrie de promovare nu vad :nas: Si promovarea inseamna altceva decat urcarea unui site pe un host si gata.

Si in loc de incheiere iti mai zic ceva, chiar nu ma intereseaza numarul de posturi, din partea mea poate fi scos acel contor.

Link spre comentariu

off-topic: "riderinblack_tm" oare nu se subintelege ca o promovare buna a site-ului i-ar aduce mult mai usor posibile donatii ?Deci, chiar daca o sa ai impresia ca am ceva cu tine, am zis ca ai amintit un lucru stiut de mai toata lumea care are tangenta cu domeniul, dar nu ai zis nimic despre cum s-ar putea face asta. Deci, s-o spunem pe sleau, ai postat degeaba.N-am nimic cu tine, am facut doar o observatie. Mai mult off-topic despre varianta asta a teoriei chibritului nu are rost.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări