Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitionare tv portabil

robert1000

Postări Recomandate

Nu pot sa-mi imaginez ceva mai daunator decat un televizor intr-o excursie. Dupa ce ca excursiile sunt rare mai iei si nenorocirea dupa tine. Ceva mai toxic e greu de imaginat.

Lasa televizorul, bucura-te de viata, de natura, bucura-te ca existi, invata sa-ti traiesti propria existenta!

Cata dreptate aveti.Am TVuri in fiecare camera dar sotia nu m-a lasat sa pun TV in bucatarie(si bine a facut) zicea ea ,ca macar acolo sa nu ne bruieze .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

7

• cristian2009

4

• dan cod

2

• Spitfire

1

• 11 luni mai târziu...

salutare ! in primul rand ii dau dreptate lui george, in excursie nu isi are rostul, decat daca excursia se intinde mai mult de 4 zile si in acest timp ar fi un eveniment important la tv , si ai si prinde acel post tv, ...lampa de tub nu se aprinde in timpul functionarii (fenomen intalnit si la niste monitoare) acest fenomen eu nu il cred, odata ce tuburile catodice sunt prin constructia lor, cu filament.....

acum rog si eu pe cineva care are acest tip tv si il foloseste...cu ce tip de antena ?

colegul meu are acest tip tv, si este sofer,el doreste cand pleaca in deplasare sa vizioneze cateva posturi, si cu antena de camera nu prinde mare lucru , si nici clar

o antenta alimentata la 12 v sau 24v , ceva mai micut sa nu deranjeze , va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări