robert1000 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 As vrea sa-mi cumpar un tv portabil crt, pe care sa-l iau cu mine in scurtele si rarele mele iesiri (la padure, la un picnic, etc).Am vazut un tv marca President cu diagonala de 7 inch, Crt, alb-negru, la un pret ok. Are si radio, si prinde tvr1 si tvr2.Acum, intrebarea mea este : stie careva ceva despre marca asta? sau e genul de marca neinregistrata made in China? Sanatate! Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Eu cred ca este o marca "made in china". Mai demult am vazut in magazin un tv color, crt, marca Toshiba, cu diagonala 8-10 inch. S-a vandut f repede. Posibil sa gasesti ceva second mai bun decat "President-ul" ala. Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 Mai stiti cam ce pret avea Toshiba acela? Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Va salut cu respect!De ieri sunt posesorul unui tv portabil!!!Detalii despre produs :Brand : Premier President Model : MDX KTV 502Ecran : 7 inch CRT alb-negruBenzi tv : VHF/UHFTuner : AnalogicRadio : IntegratBenzi radio : AM/FMSunet : MonoAlimentare : - de la bricheta masinii - 10 x baterii UM2 - adaptor 12-15VDC (inclus)Reglare imagine : contrast, luminozitate, v-hold Conectori : 1 x intrare RF (antena) 1 x intrare AV RCA (mod monitor) 1 x intrare DC adaptor (alimentare) 1 x iesire audio jack (pentru casti)Altele : functie de incarcare a bateriilor reincarcabile antena telescopicaMade in China, designed by President Electronic Corp. Tokio Japan (asa scrie pe cutie, nu stiu cat de adevarat este acest lucru)Cam cat timp credeti ca poate sa functioneze o asemenea chinezarie? Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Teoretic, maxim 2-3 ani pana vor fi sistate transmisiile "analogice" TV-neavand tuner DVB-T, nu va mai receptiona nimic.Practic, oricum nu mai conteaza, ca nu rezista fizic aparatul pana atunci...Gasiti cu 2-300 lei, TV auto cu DVB-T incorporat, color, LCD TN. Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Pai la asta ma refeream, la durata de functionare a aparatului. Daca pica ceva la el, se gasesc piese pt tv-uri d-astea portabile?P.S. Daca se sisteaza transmisia analogica, ce vor face toti cei care au tv-uri CRT? Nici pe cablu tv nu vor mai putea fi folosite CRT-urile? Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 In viitor vor fi folosite ca monitoare, adaugandu-le un tuner digital extern.Receptia digitala sau analogica depinde de tuner, nu de tipul ecranului (afisajului) CRT, LCD etc.Prin cablu, depinde de operator daca va mai da semnal analogic sau nu, in functie de clientii pe care ii va avea. Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Vroiam sa spun ca CRT-urile (majoritatea oricum) nu-s echipate cu tuner DVB-T.Intorcandu-ne la achizitia mea ) , stiti cumva cam ce durata medie de viata are un asemenea tv ? Si, m-ar mai interesa cam ce-ar putea sa pice (componente) la un asemenea tv, daca stiti.Merci mult! Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Ce posturi prinzi cu el si cum este calitatea receptiei ? Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 Folosind o antena chinezeasca VHF/UHF prind tvr1, tvr2, bulgarii, protv, antena1, primatv, realitatea tv. Calitatea receptiei este destul de buna. Imaginea este destul de stabila, sunetul este ok. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Daca aparatuol ala nu va lua alimentare de 24v sau alimentare inversa poate sa mearga mult si bine fara probleme.In general sunt reparabile si destul de fiabile. Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 26, 2011 Autor Partajează Postat Mai 26, 2011 L-am desfacut, si am constatat ca placa este destul de ok lucrata, piesele fiind destul de rasfirate (nu-s deloc inghesuite). Am mai constatat faptul ca unele IC-urile nu au niciun fel de inscrisuri pe ele!!! In cazul acesta, dac-ar pica aceste chip-uri, de unde-as stii ce sa cumpar???Inca o chestie : lampa de tub nu se aprinde in timpul functionarii (fenomen intalnit si la niste monitoare).Radioul merge extraordinar, sunetul este foarte bun, si se aude chiar tare (in comparatie cu un radio chinezesc ieftin).O alta chestie misto este faptul ca suprafata ecranului este aproape plata! La fluctuatiile de curent (des intalnite la sat/comuna) imaginea face usoare fite, dar cred ca e ceva normal din moment ce e alimentat cu un adaptor AC/DC obisnuit. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 L-am desfacut, si am constatat ca placa este destul de ok lucrata, piesele fiind destul de rasfirate (nu-s deloc inghesuite). Am mai constatat faptul ca unele IC-urile nu au niciun fel de inscrisuri pe ele!!! In cazul acesta, dac-ar pica aceste chip-uri, de unde-as stii ce sa cumpar??? Inca o chestie : lampa de tub nu se aprinde in timpul functionarii (fenomen intalnit si la niste monitoare).Radioul merge extraordinar, sunetul este foarte bun, si se aude chiar tare (in comparatie cu un radio chinezesc ieftin). O alta chestie misto este faptul ca suprafata ecranului este aproape plata! La fluctuatiile de curent (des intalnite la sat/comuna) imaginea face usoare fite, dar cred ca e ceva normal din moment ce e alimentat cu un adaptor AC/DC obisnuit. Asta cred ca e o noua tehnologie Link spre comentariu
cristian2009 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Am mai constatat faptul ca unele IC-urile nu au niciun fel de inscrisuri pe ele!!!Ce vremuri ! Nu m-ar mira ca acele integrate sa fie programate sa functioneze un anumit numar de ore. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 As vrea sa-mi cumpar un tv portabil crt, pe care sa-l iau cu mine in scurtele si rarele mele iesiri (la padure, la un picnic, etc).Nu pot sa-mi imaginez ceva mai daunator decat un televizor intr-o excursie. Dupa ce ca excursiile sunt rare mai iei si nenorocirea dupa tine. Ceva mai toxic e greu de imaginat. Lasa televizorul, bucura-te de viata, de natura, bucura-te ca existi, invata sa-ti traiesti propria existenta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum