Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Muzica la Samsung Corby Txt

viospatariu

Postări Recomandate

Salut la toata lumea...am si eu nevoie de ceva ajutor de la cineva care o mai avut problema asta sau stie cum sa o rezolve.deci problema e asa :Am un telefon mobil Samsung Corby txt are card de memorie,am adaugat pe card muzica (ca oricine de altfel),le pot asculta in folderul in care se afla prin simpla apasare a butonului "select"...dar problema apare la playerul muzical unde nu apar melodiile din folderul de pe card in el.Si plus ca nu exista nici o optiune de a adauga muzica dintr-un loc specific in player.Doar daca sunt in memoria telefonui le citeste playerul dar memoria telefonui e scurta (maxim 2 melodii :-s ).Daca e cineva care stie sa rezolve problema rog sa'mi dea un raspuns.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viospatariu

2

• bogdan_

1

• dragon82

1

Top autori în acest subiect

Pai vezi ce denumire poarta folderul creat pe card.In general trebuie sa aiba aceeasi denumire ca cel din memoria telefonului.De exemplu in telefon scrie My music iar in card Muzica.Nu merge.Incearca cu denumirea originala a folderului din telefon.

Link spre comentariu

sau poate exista o optiune in player de rescanare a directoarelor pt a gasi muzica. Nu am gasit problema ta pe internet si nu cred ca in era asta mai exista telefon care sa nu citeasca muzica de pe card. Sigur faci tu ceva gresit... manualul ce zice?

Link spre comentariu

chestia e ca nu are in player optiune pt cautare in foldere,Cum au majoritatea telefoanelor.:(Manual nu am,telefonul a fost adus de dincolo si cartile cutia si asa au fost aruncate. :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări