Vizitator UNHleaSHD Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Salut,Am un PALcolor 8410 produs in Germania de V, din ce mi-a spus batranu' TV e de prin anii '80. Are carcasa de lemn, butoanele (posturile) sunt pe touch (daca pot sa zic asa), telecomanda e stricata si are o boxa stereo (asa mi-a zis, dar eu n-am auzit niciodata de boxa stereo) si e mare. Ce pot sa fac, cu el? Ca parca nu ma lasa inima sa-l arunc. Pot sa-i vand carcasa? Sau altceva? Pot sa iau ceva piese din el? Pot sa improvizez cu totul altceva din carcasa? Citisem pe aici ca cineva vroia sa faca un acvariu dintr-o carcasa d-asta de lemn.Nu sunt electronist si nu am cunostiinte.Multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Dvs v-ati face un acvariu din carcasa de lemn de la un.....televizor??Dati-l cuiva cadou,ca bani.....nu cred ca primiti pe asa ceva!!!Piesele au deja multi ani vechime,asa ca....!! Link spre comentariu
Vizitator UNHleaSHD Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Dvs v-ati face un acvariu din carcasa de lemn de la un.....televizor??Dati-l cuiva cadou,ca bani.....nu cred ca primiti pe asa ceva!!!Piesele au deja multi ani vechime,asa ca....!!Am uitat sa mentionez imaginea nu merge. Nu se aprinde. Tocmai ce era mai important am uitat.Eu, personal, nu. Link spre comentariu
strombi Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Puteti sa il puneti cu tubu in in jos si ii dai un pietroi in ecran si va face bum asta poti sa faci cu el! Link spre comentariu
Vizitator UNHleaSHD Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Puteti sa il puneti cu tubu in in jos si ii dai un pietroi in ecran si va face bum asta poti sa faci cu el!Am mai incercat cu 1 si ma chinui prea mult e sticla aia groasa rau. Link spre comentariu
zal Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Dacă nu are vreo valoare sentimentală mare, atunci se poate scoate în stradă fără regrete. Cel mult se pot recupera unele componente, ca difurile, cablul de alimentare, siguranţe, diverse butoane şi ornamente... Link spre comentariu
Vizitator UNHleaSHD Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Dacă nu are vreo valoare sentimentală mare, atunci se poate scoate în stradă fără regrete. Cel mult se pot recupera unele componente, ca difurile, cablul de alimentare, siguranţe, diverse butoane şi ornamente...I-am scos difuzorul si l-am pus la pastrare. Restul l-am aruncat, cu ceva durere in suflet, dar asta e. Ce m-am zbatut cu el, am scos tot din el in afara de tub si le-am aruncat.. Cred ca avea vreo 30 de kg. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum