Vizitator SIG Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Daca vreau sa obtin un condensator nepolarizat din 2 polarizate leg minusurile impreuna sau plusurile?Are ceva neajuns aceasta solutie sau este perfect compatibila cu notiunea de "nepolarizat"?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Eu de obicei leg minusurile impreuna. Au neajunsul ca in timp se strica. Poti sa te inspiri de aici: http://www.electronica.ro/filtreboxe.shtml Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Merci,si ca sa nu incep un topic nou : am un condensator vechi de la IPEE nepolarizat pe care scrie: 0,1 10% 250Vcc 5,7Intrebare :Care este valoarea condensatorului ? Link spre comentariu
Vizitator psc-audio Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 0,1uF sau 100nF Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Confuzia mea era legata de notatiile 0,1 si 5,7.Totusi,daca nu sunt prea insistent 5,7 ce reprezinta?Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum