Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon portabil

Traxxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

8

• Dr.L

3

• bogdan_

2

• __farad__

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bricheta NU e dimensionata sa arda decat cateva secunde; altfel se va topi mai abitir decat scula aia care dv. nu va place (si va va parli URAT!)Colegii v-au propus solutiile TEHNICE care au atat valoare practica cat si oarecare siguranta. Asa cum nu exista perpetuum-mobile, nu exista nici solutie simpla, sigura si ieftina (nu numai la aceasta problema!!!)PS La sculele gen Portasol se utilizeaza un CATALIZATOR care conduce arderea la temperatura mult mai joasa (ceva de ordinul a 450 de grade fata de peste 1800 cat are flacara simpla). Sculele alea nu au acele preturi chiar degeaba...Spor!

Link spre comentariu

Vad ca nu o scot la capat....am facut functioneaza foarte bine recipientul cu gaz"bticheta" nu are nimic problema e ca nu stiu ce sa pun, ce sa fac sa nu se mai transfere caldura de la tabla care tine varful de letcon catre radiator unde il prind, de flacara am zis ca nu este una obisnuita de bricheta in spatele ei are o graura si in acea gaura o tabla cu o gaura care o vezi decat la microscop daca nu ai ochi buni, si acolo gazul "sufla" cu putere lund cu el si aer, si afara din duza rezulta o flacara puternica, asta nu ar fi o prolema, am cum sa reglez debitul de gaz direct de la bricheta

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Apai dragii mosului, pe vremea cand eram io boboc, un nene care avea "un respect deosebit pentru curentul electric" nu se atingea de nici un echipament cu stecherul in priza...Daca ti-e frica de fript fizicu' cu gaz, de ce nu ramai la lipitor electric???Spor la constructii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări