Vizitator tyc Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Pai credeam ca letconul ala merge si in ca... Link spre comentariu
__farad__ Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Pai credeam ca letconul ala merge si in ca...Ar trebui nu? Este doar o simpla rezistenta. Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 22, 2011 Autor Partajează Postat Mai 22, 2011 Am sa incerc si aceasta varianta dar tot nu m-a dau batut Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Bricheta NU e dimensionata sa arda decat cateva secunde; altfel se va topi mai abitir decat scula aia care dv. nu va place (si va va parli URAT!)Colegii v-au propus solutiile TEHNICE care au atat valoare practica cat si oarecare siguranta. Asa cum nu exista perpetuum-mobile, nu exista nici solutie simpla, sigura si ieftina (nu numai la aceasta problema!!!)PS La sculele gen Portasol se utilizeaza un CATALIZATOR care conduce arderea la temperatura mult mai joasa (ceva de ordinul a 450 de grade fata de peste 1800 cat are flacara simpla). Sculele alea nu au acele preturi chiar degeaba...Spor! Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Blazeu a pus problema foarte bine. Cu bricheta aia risti mult, si poate nu ar trebui sa te gandesti la a scoate o solutie iefinta cand evobra de siguranta. Eu cred ca daca vrei ceva portabil sa mergi pe varianta electrica. Mai sunt si cele electrice cu baterii si incalzire instanta, de genul: http://www.epemag.wimborne.co.uk/cold-soldering.htm Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Ala e un psitol de lipit cu ansa intrerupta,cam nasol de lipit cu el (s-a mai discutat) Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Vad ca nu o scot la capat....am facut functioneaza foarte bine recipientul cu gaz"bticheta" nu are nimic problema e ca nu stiu ce sa pun, ce sa fac sa nu se mai transfere caldura de la tabla care tine varful de letcon catre radiator unde il prind, de flacara am zis ca nu este una obisnuita de bricheta in spatele ei are o graura si in acea gaura o tabla cu o gaura care o vezi decat la microscop daca nu ai ochi buni, si acolo gazul "sufla" cu putere lund cu el si aer, si afara din duza rezulta o flacara puternica, asta nu ar fi o prolema, am cum sa reglez debitul de gaz direct de la bricheta Link spre comentariu
sebip Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Ati rezolvat (vad ca e destul de vechi postul)?Se poate pune o "garnitura" de azbest, material care nu e sanatos dar izoleaza termic Link spre comentariu
Traxxx Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Am renuntat pana la urma am comandat de pe ebay o chinezarie, e bine ca e tot din metal doar capacul de tine carcasa cu varful este din plastic dar vad ca rezistia.Imi este frica de o problema, fiind din metal se transfera repejor caldura catre rezervor, ma pot astepta la chestii periculoase?? ma refer la gaz. http://www.youtube.com/watch?v=ErkHvIBL2ms Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Apai dragii mosului, pe vremea cand eram io boboc, un nene care avea "un respect deosebit pentru curentul electric" nu se atingea de nici un echipament cu stecherul in priza...Daca ti-e frica de fript fizicu' cu gaz, de ce nu ramai la lipitor electric???Spor la constructii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum