Vizitator jazzzyro Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 In arhiva atasata gasiti cateva informatii pe care le-am considerat utile, schitele complete de proiect si poze de pe parcursul realizarii incintelor.Multumiri domnului Mateescu, userului Shambala si tuturor entuziastilor de pe acest forum care m-au determinat sa pun mana sa fac si eu ceva cu mana mea Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Felicitari pt realizare!Dar eu nu vad niciunde proiectul complet.Proiect complet inseamna o schita a boxei, difuzoarele si filtrul folosit, eventual o schita de taiere a materialului si alte detalii.Pune te rog un link catre proiectul pe care l-ai folosit, sa stie tot omul. Link spre comentariu
sandily Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Ce nebunie ! Mi-a placut f. mult, apreciez efortul dvs., detalierea si, in mod special, LECTIILE INVATATE.Ce nu mi-a placut: ca ati fost nevoit sa lucrati in casa si ca nu ati prezentat cat de cat cum arata la final.Eu, cam de la jumatatea anului trecut urmaresc o revista HOBBY HI-FI. Este interesant de vazut ce-si mai fac si altii, scule, materiale, etc.Recomand (se poate descarca / torenti - format pdf). Link spre comentariu
sandily Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Eu, cam de la jumatatea anului trecut urmaresc o revista HOBBY HI-FI.Daca mi se permite, as pune cateva pt. cei interesati. Link spre comentariu
CBI Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 felicitari pt curajul de a incepe o astfel de lucrare ! dar cred ca trebuia sa astepti pana le finalizai ,ce ai pus tu sunt niste etape din partea de tamplarie(poze care puteau fi puse in topicul vechi unde aveau sanse mai mari de vizualizare si discutii pe marginea lor)prin proiect complet,dupa cum a spus si sharky, se intelege si includerea de ceva scheme ,cote, finisaj si cel mai important,ceva determinari si comentarii pe marginea lor.Comentariile subiective sunt si ele binevenite,dar tot asa in topic,printre poze sau la sfarsit etc(puse asa in atasamente pe forum cei din exterior nu vor avea acces la ele)din pacate deocamdata nu prea sunt subiecte(interesante) de dezbatut asa ca succes in continuare Link spre comentariu
Yoshiro Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Dupa cum vezi, vrem mai multe poze (eventual in pozitia de ascultare chiar daca nu sunt finisate), detalii subiective si obiective, ce mai ai in lantul audio, eventual o comparatie cu o alta boxa etc etc. Link spre comentariu
Vizitator ovidias Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 descarcati fisiewrul textdin primul post, acolo da toate informatiile Link spre comentariu
Vizitator jazzzyro Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 continuare cu planurile de executie.am probleme mari cu upload-ul si de asemenea, cu dimensiunile fisierelor. ale mele sunt mult mai mari decat permite forumul. dar ne adaptam... Link spre comentariu
Vizitator jazzzyro Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 continuare cu alte poze.nu stiu cand voi apuca sa le finisez, de aceea deocamdata le postez in forma asta.oricum, ele sunt functionale si au inceput sa munceasca pentru stapanul lor sper totusi ca informatia prezentata aici sa fie suficienta pentru finalizarea proiectului. desigur, ramane finisarea, dar aici e un cu totul alt capitol. in masura in care termin si finisarea, voi posta in continuare poze. dar s-ar putea sa dureze. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Felicitari! . Fiind primul proiect (banuiesc) ti-a iesit bine. Sa le asculti sanatos! Link spre comentariu
Vizitator jazzzyro Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 multumesc mult! mi-am dat seama ca sunt de exceptie dinainte de a le conecta la statie. am ciocanit usor membrana wooferului si avea o rezonanta profunda, plina.intr-adevar, cum spunea si dl. Mateescu, proiectul VTP este putin pretentios dpdv executie si se preteaza foarte bine in regim de diy. iar sunetul este extrem de detaliat, precis, neutru pe toata plaja de frecvente. au o muzicalitate foarte buna. nu stiu cum sa descriu, ca nu sunt un audiofil cu experienta. Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 nu stiu cum sa descriu, ca nu sunt un audiofil cu experienta. Lasa, ca daca vei fi audiofil cu experienta o sa-ti schimbi parerea !!! Link spre comentariu
CBI Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 am ciocanit usor membrana wooferului si avea o rezonanta profunda, plina.am observat ca ai dimensionat incinta pt o frecv de acord la 35hz.Sa inteleg ca esti posesorul unor pa800 si nu pa800k(cum scrie in numele topicului)? Link spre comentariu
Vizitator jazzzyro Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 wooferul e pa-800k. parca Shambala imi spunea ca frecventa de rezonanta pentru el e 35Hz. asa retin, sper sa nu gresesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Imi pare rau, nu am spus niciodata asa ceva.PDF-ul difuzorului a mai fost postat pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum