cristimm Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Cele de sus sunt 2.2u, mijloc 3.3u, jos 4.7u. Ce tip sunt cele de la mijloc si de jos? Sunt bune pentru filtre de boxe? Link spre comentariu
Vale Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Eu zic ca sunt foarte bune. Par a fi ceva poliester sau polipropilena... sau nu stiu stiu exact dar nu sunt electrolitice...Tensiunea maxima de 100V e suficienta daca nu le folosesti pentru aplicatii profesionale de mare putere...Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator marinica Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 dar K la condensatore nu era nF :rolleyes: sau m-am prostit eu :partyman: Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Cele din mijloc si de los sunt condensatoare MKP si sunt excelente pentru filtre (cele mai bune de altfel) Link spre comentariu
cristimm Postat Decembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2005 dar K la condensatore nu era nF :rolleyes: sau m-am prostit eu :partyman:Sunt micro sigur ca le-am masurat. :rock: Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Valorile date de tine sunt corecte. K vine de la kilo adica 10 la puterea a 3-a nanofaraziDeci 475K inseamna 4.7x10^3 nF = 4.7uFA treia cifra cred ca e toleranta (5%) dar nu sunt sigur. Link spre comentariu
csl1131 Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 nu chiar...primele 2 cifre formeeaza un numar iar cifra a 3-a e numarul de zerouri care ii urmeaza la acel numar..iar rezultatul e in pFde ex 475 =47*10^5 =4 700 000pF171=17*10^1=170pF680=68*10^0 =68pF^ ridicare la putereiar J, K ,T sunt precizile(parca) Link spre comentariu
cristimm Postat Decembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2005 Care sunt mai buni: cei din mijloc (in poza) sau cei de aici: http://www.visaton.com/english/artikel/ ... 3_1_6.html ??? Link spre comentariu
csl1131 Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 eu as zice cei din ulttimul link... Link spre comentariu
cristimm Postat Decembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2005 Chiar sunt in dilema. Se aude foarte bine si cu unii si cu altii. Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 8, 2005 Partajează Postat Decembrie 8, 2005 ai descoperit pe propria piele de ce cablurile audio de 30 euro metrul se aud mai bine daca le pui intro directie decit in cealalta...adica sunt unidirectionale :supz: adica 99% e praf in ochiul prostilor....eventual de e vreao diferenta o vezi pe osciloscop...nicidecum "la ureche"...poate de sti muzician de 100 de ani si itzi dai seama ce are in plus un stradivariusvezi ca primii condensatori is cei mai prosti :smt003 :smt003 :smt003 :smt003sorry da nu mam putut abtzine :weedman: Link spre comentariu
cristimm Postat Decembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2005 ai descoperit pe propria piele de ce cablurile audio de 30 euro metrul se aud mai bine daca le pui intro directie decit in cealalta...adica sunt unidirectionale :supz: adica 99% e praf in ochiul prostilor....eventual de e vreao diferenta o vezi pe osciloscop...nicidecum "la ureche"...poate de sti muzician de 100 de ani si itzi dai seama ce are in plus un stradivariusvezi ca primii condensatori is cei mai prosti :smt003 :smt003 :smt003 :smt003sorry da nu mam putut abtzine :weedman:Si care e problema? Da, asa am vrut sa descopar pe propria piele (asta si cu lucruri mult mai scumpe decat niste amarate de condensatoare) ca de cautat pe google poate face oricine si sa afle 100 de pareri diferite. Dar in general un experiment facut cu mana ta este mult mai relevant. :goodman: Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 nu ai inteles man... :smt006 ironia era adresata sfatului tuturor sa folosesti numai mkt-uri...etc cind se pot folosi foarte bine bipolari :smt003 Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 nu ai inteles man... :smt006 ironia era adresata sfatului tuturor sa folosesti numai mkt-uri...etc cind se pot folosi foarte bine bipolari :smt003Se pot folosi foarte bine si condensatoare polarizate dar pe cristimm il intereseaza si ce rezultate va obtine, nu doar sa faca niste filtre pt ca nu are ocupatie Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 cred ca observi ce a obtinut :toimonster: cu aia mai prosti a mers la fel de bine ca si cu aia buni...diferentza POATE se vede pe oscoloscop :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum