suiram Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Salut,caut o schema de invertor de sudura ; Ergus industrie E 161 DCI.Daca are cineva si vrea sa imi dea si mie sa imi dea un mesaj pe mp Link spre comentariu
philipo4you Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Nu prea gasesti schema electronica detaliata a acestui inverter ! Pot sa te ajut cu niste scheme bloc. Stiu pe cineva care te poate ajuta cu depanarea lui. DCi inseamna ca ai varianta fara display. Numai cu reglajul curentului si al regimului de sudura? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 http://www.agt.ro/pdf_instructiuni/E-C%20eng.pdf Scheme bloc. Grig Link spre comentariu
suiram Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Caut schema invertorului Ergus industrie E 161 DCI contra cost Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Salve, as dori si eu o schema, de la invertor , ERGUS INDUSTRIE E161 DCi ... Multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum