Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector RF

Vizitator tubundu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• Rx-Tx

1

• gica70

1

• mila

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tubundu

Scuza-ma domnule electronist, dar nu ma pricep si in plus pe alte site-uri la acelasi produs am gasit alte frecvente, asa ca, m-am gandit la cei cativa anishori ai mei sa intreb pe cineva care se pricepe sigur ca sa nu mi-o iau pe coaja la scoala. Cat despre zapp nu ma interesa doar detectarea in apel ci si daca telefonul nu se afla in convorbire dar este deschis si conectat la handsfree.

Link spre comentariu
Vizitator buzaiandras

Scuza-ma domnule electronist, dar nu ma pricep si in plus pe alte site-uri la acelasi produs am gasit alte frecvente, asa ca, m-am gandit la cei cativa anishori ai mei sa intreb pe cineva care se pricepe sigur ca sa nu mi-o iau pe coaja la scoala. Cat despre zapp nu ma interesa doar detectarea in apel ci si daca telefonul nu se afla in convorbire dar este deschis si conectat la handsfree.

Viitorul tarii noastre ...

Asa cum v-a sugerat dl. mila: puneti mana pe carte si invatati.

Timpul petrecut pentru a va inregistra si a posta pe forum (+ timpul folosit pentru cautarea metodelor de trisare) puteati sa-l folositi pentru a invata ceva din materia respectiva.

Cu stima,

Buzai Andras

Link spre comentariu

Ficior,Nu te mai chinui, daca profu are o dracie din aia, te detecteaza. Un telefon mobil il poti detecta si cu o boxa chinezeasca de calculator, e suficient sa te plimbi cu ea printre randuri, daramite cu un detector adecvat... Spor la invatat!

Link spre comentariu

Din surse credibile am aflat ca Ministerul invatamantului si al cercetarii a comandat cateva mii de bucati de astfel de detectoare. Numai la Iasi (am aflat de la Inspectorat) ca s-au comandat (si o parte din comanda a si fost onorata) 540 buc. Spor la invatat!.

Link spre comentariu

Cand eram in anul I am avut un coleg de facultate care a fost exmatriculat ca i-a dat cuiva o copiuta care ne era scrisa de el. Ce bine mi-ar pare ca azi sa va exmatriculeze pe toti cei care incercati sa copiati. Dar fara drept de reinmatriculare+ dosar penal. Pe urma veniti si zice pai eu am terminat cu 10..Desi practic nu stiu sa fac nimic, nici teoria nu o controlez..Iar unul care a luat doar 8 pt ca atata a putut sa invete se vede rejectat din start dupa citirea notelor din CV.

Link spre comentariu

Pe urma veniti si zice pai eu am terminat cu 10..Desi practic nu stiu sa fac nimic, nici teoria nu o controlez..Iar unul care a luat doar 8 pt ca atata a putut sa invete se vede rejectat din start dupa citirea notelor din CV.

Si boul care a copiat la examen, si a luat nota 10, rezista mult in job-ul ala?! Unul care nu are notiunea de frecventa, PAR, etc, nu va lucra ca tehnician in GSM, nu?! Unul care a copiat pana si Legea lui Ohm, nu va putea fi nimic...poate doar vanzator la "aprozar"! Am mai vazut unul din astia, credea ca va lua diploma(pe furate...) , si va fi SEF, va dicta unuia ca mine...s-a inselat! acum vinde bilete ROBINGO :ras: Acolo e locul "smecherasilor", care nu pun burta pe carte si mana pe letcon...
Link spre comentariu

AM TESTAT SI NU DETECTEAZA CDMA...

Serios? Si cum ai testat, ma rog? La lipsa de cunostinte pe care ti-o arogi, e o minune ca ai reusit.Lucrul pozitiv este ca ai aflat de existenta CDMA. Spor!
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări