Vizitator tubundu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 As vrea daca se poate sa imi spuna cineva daca acest produs http://www.spy-tech.ro/spionaj/anti-spi ... foane.html detecteaza reteaua zapp. vreau sa ma duc la examen cu un handsfree si proful are un asemenea dispozitiv. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Frecvente de detectie: 1MHz - 5800 MHzCat de greu este sa vezi (cauti) daca zapp-ul se incadreaza in acest ecart? Link spre comentariu
Vizitator tubundu Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Scuza-ma domnule electronist, dar nu ma pricep si in plus pe alte site-uri la acelasi produs am gasit alte frecvente, asa ca, m-am gandit la cei cativa anishori ai mei sa intreb pe cineva care se pricepe sigur ca sa nu mi-o iau pe coaja la scoala. Cat despre zapp nu ma interesa doar detectarea in apel ci si daca telefonul nu se afla in convorbire dar este deschis si conectat la handsfree. Link spre comentariu
mila Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Pune mana si invata materia de examen! Link spre comentariu
Vizitator buzaiandras Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Scuza-ma domnule electronist, dar nu ma pricep si in plus pe alte site-uri la acelasi produs am gasit alte frecvente, asa ca, m-am gandit la cei cativa anishori ai mei sa intreb pe cineva care se pricepe sigur ca sa nu mi-o iau pe coaja la scoala. Cat despre zapp nu ma interesa doar detectarea in apel ci si daca telefonul nu se afla in convorbire dar este deschis si conectat la handsfree.Viitorul tarii noastre ...Asa cum v-a sugerat dl. mila: puneti mana pe carte si invatati. Timpul petrecut pentru a va inregistra si a posta pe forum (+ timpul folosit pentru cautarea metodelor de trisare) puteati sa-l folositi pentru a invata ceva din materia respectiva. Cu stima, Buzai Andras Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Ficior,Nu te mai chinui, daca profu are o dracie din aia, te detecteaza. Un telefon mobil il poti detecta si cu o boxa chinezeasca de calculator, e suficient sa te plimbi cu ea printre randuri, daramite cu un detector adecvat... Spor la invatat! Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Din surse credibile am aflat ca Ministerul invatamantului si al cercetarii a comandat cateva mii de bucati de astfel de detectoare. Numai la Iasi (am aflat de la Inspectorat) ca s-au comandat (si o parte din comanda a si fost onorata) 540 buc. Spor la invatat!. Link spre comentariu
Flor Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Cand eram in anul I am avut un coleg de facultate care a fost exmatriculat ca i-a dat cuiva o copiuta care ne era scrisa de el. Ce bine mi-ar pare ca azi sa va exmatriculeze pe toti cei care incercati sa copiati. Dar fara drept de reinmatriculare+ dosar penal. Pe urma veniti si zice pai eu am terminat cu 10..Desi practic nu stiu sa fac nimic, nici teoria nu o controlez..Iar unul care a luat doar 8 pt ca atata a putut sa invete se vede rejectat din start dupa citirea notelor din CV. Link spre comentariu
Vizitator tubundu Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 AM TESTAT SI NU DETECTEAZA CDMA ASA CA JET SI PA CA NUMAI GURA-I DE VOI Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 mi ar face o deosebita placere sa ti dea si tie jet(ban) cineva pt ca la fel doar gura e de tine Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Pe urma veniti si zice pai eu am terminat cu 10..Desi practic nu stiu sa fac nimic, nici teoria nu o controlez..Iar unul care a luat doar 8 pt ca atata a putut sa invete se vede rejectat din start dupa citirea notelor din CV.Si boul care a copiat la examen, si a luat nota 10, rezista mult in job-ul ala?! Unul care nu are notiunea de frecventa, PAR, etc, nu va lucra ca tehnician in GSM, nu?! Unul care a copiat pana si Legea lui Ohm, nu va putea fi nimic...poate doar vanzator la "aprozar"! Am mai vazut unul din astia, credea ca va lua diploma(pe furate...) , si va fi SEF, va dicta unuia ca mine...s-a inselat! acum vinde bilete ROBINGO Acolo e locul "smecherasilor", care nu pun burta pe carte si mana pe letcon... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 AM TESTAT SI NU DETECTEAZA CDMA...Serios? Si cum ai testat, ma rog? La lipsa de cunostinte pe care ti-o arogi, e o minune ca ai reusit.Lucrul pozitiv este ca ai aflat de existenta CDMA. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate