Vizitator yo6hrp Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Buna Ziua!!!Sunt interesat de a conecta un mic de studio la tx meu un FT 2000. As vrea sa aflu mai multe pareri spre ce marca sa ma indrept . Am observat ca sunt multe statii in trafic care folosesc asa ceva si au o calitate ireprosabila.Banuiesc ca folosesc compresoare audio , egalizatoare si apoi semnalul este introdus in tx.Sper sa primesc informatii cit mai multe .Merçi 73 de on/yo6hrpAdy Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 salut, eu de exemplu folosesc un microfon dinamic behringer xm1800s conectat direct la un ft450 fara alte procesari audio, am umblat doar in setarile de microfon ale transceiverului. ptt-ul este o pedala asezata sub birou. daca vrei sa faci essb gasesti cateva informatii utile pe site-ul lui delta yo3ibw, el este pasionat de asa ceva si foloseste o groaza de procesari pe un kenwood ts850, din cate am observat echipamente behringer in general datorita raportului calitate pret foarte bun. http://www.buz.ro Link spre comentariu
Vizitator yo6hrp Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Ok !! Iata ca am si primit primul raspuns la intrebarea mea .Am urmarit cu atentie filmuletele puse pe blogul yo3ibw , am ramas impresionat. Merçi de informatii 73 de on/yo6hrp Link spre comentariu
Vizitator aitzgergh Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 La TS2000 sa ai in vedere intrare balansata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum