cipi Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Va salut ! Am nevoie de o schema (cu PIC-uri) pentru a comanda doua motoare pas cu pas si eventual un model de program daca exista deoarece nu prea am lucrat cu astfel de motoare. Cu stima! Link spre comentariu
25L91N11 Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Salut, Probabil o sa gasesti deja pe forum teme cu acelas subiect, daca nu vezi mai jos pe alese. Posteaza ce obtiune ai gasit sa fie convenabila ptr. tine si probabil ca o sa primesti ajutor daca este nevoie. http://www.google.com/search?q=stepper+ ... 45&bih=585 Succes Link spre comentariu
cipi Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Va multumesc ! Am gasit si pe forum schema de mai jos si intrebarea mea este daca se poate face cu PIC 16F84 ? Cu stima ! Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Se poate, doar daca ai hex pentru 84...si nu se merita sa il folosesti la asa ceva...cu 84 poti face alte lucrui mai folositoare. Link spre comentariu
25L91N11 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Salut,Sa invarti doua motoare poti sa folosesti si alte controlere mai "slabute". Daca vrei sa faci montajul cu 16F84 asta este alegerea. Dar parca spuneai ceva de doua motoare? De care motoare si la ce munca le bagi?Incearca sa mai cauti pe forum poate gasesti exact ce vrei sa faci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum