Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema RAM

Vizitator puya

Postări Recomandate

Vizitator puya

Multumesc! Dar nu prea a de gand sa schimb nimic fiindca am de gand sa imi iau o alta configuratie cat de curand pot...pot sta cu 1gb RAM chiar daca asta inseamna sa trec pe XP.Diagnosticarea memoriei RAM am facuto in 2 moduri: 1 cu utilitaru din windows2 cu Memtest86+ V4.20 Si imi datea "Test Pass Press ESC to exit" si o lua de la inceput.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eusebiu Angelescu

4

• Th3_uN1Qu3

2

• stefanstudio

2

• Spitfire

1

Am facut test cu Memtest86+ V4.20 si a fost pass deci nu au fost errori. Se pare ca altceva e de vina.

Am avut RAM defect care trecea linistit de memtest dar dadea reset la calculator la fiecare 15 min in windows. Da'i cu IntelBurnTest in windows (indiferent daca ai intel sau amd), nu dureaza mai mult de jumatate de ora. Vezi ca iti incinge procesorul rau de tot testul ala, daca e stabil in ala e stabil in orice.Am citit mai sus ca ai probleme cu HDD. Pai e foarte foarte posibil sa fie de la HDD. Incearca totusi sa intrebi si placa video de sanatate, ia GPU-Z si o sa zica in partea dreapta PCI-E x16, si apoi viteza la care ruleaza. Daca zice altceva decat @ x16 in dreapta scoate placa video, sufla de praf slotul si monteaz'o din nou.
Link spre comentariu
Vizitator puya

Foarte posibil sa fie HDD-ul...vad ca acum si-a mai revenit nu mai merge asa greu...cu hardu am avut ceva probleme in trecut (aveam sursa prea mica si se oprea) iar recent am folosit Hiren's boot 13.2 si mi-a gasit 32 baduri si le-a reparat (asa cred ca acum nu mai imi gaseste altele). Cat despre placa video cred ca e OK.

http://gpuz.techpowerup.com/11/05/22/e4p.png

Asa arata testele de stabilitate facut cu maximum

http://img402.imageshack.us/img402/1608/mytest.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări