Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat timp trebuie incarcat un condesator de 1F

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Max

3

• Swat Cat

1

• adrian_pintea

1

• victor_wts

1

Top autori în acest subiect

daca il pui pe direct se incarca instantateu....daca pui cu un bec de pana se stinge becul....... oricum 1 F e nimica toata...poti sa pui firele pe direct... dar poti sa murdaresti mufele :)

Link spre comentariu

daca il pui pe direct se incarca instantateu....daca pui cu un bec de pana se stinge becul....... oricum 1 F e nimica toata...poti sa pui firele pe direct... dar poti sa murdaresti mufele :)

am rezolvato este cam intre 3-5 minute direct chiar si la 1 F cica poate sa explodeze. mai bine sa previi ;)bafta
Link spre comentariu
Vizitator madcow

mi-am luat si eu un condensator de 1F. imi puteti spune cum fac sa i-l "incarc"? si inca o intrebare: am un mp3 sony la care vine pe AUX o magazie de cd-uri Sony. In viitor vreau sa-mi iau un Play Station II si un TFT de plafon. Vreau sa stiu daca o sa pot pune pe acelasi AUX si sunetul de la Play Station. merci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări