Max Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 Cat timp trebuie incarcat un condesator de 1F.. intre 5-10 minute?sau mai mult? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 5, 2005 Partajează Postat Decembrie 5, 2005 daca il pui pe direct se incarca instantateu....daca pui cu un bec de pana se stinge becul....... oricum 1 F e nimica toata...poti sa pui firele pe direct... dar poti sa murdaresti mufele Link spre comentariu
Max Postat Decembrie 5, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2005 daca il pui pe direct se incarca instantateu....daca pui cu un bec de pana se stinge becul....... oricum 1 F e nimica toata...poti sa pui firele pe direct... dar poti sa murdaresti mufele am rezolvato este cam intre 3-5 minute direct chiar si la 1 F cica poate sa explodeze. mai bine sa previi ;)bafta Link spre comentariu
victor_wts Postat Decembrie 10, 2005 Partajează Postat Decembrie 10, 2005 daca tot ai intrebat in cat timp se incarca intreaba si in cat timp se desscarca sa fie intrebarea completa. Link spre comentariu
Max Postat Decembrie 10, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2005 daca tot ai intrebat in cat timp se incarca intreaba si in cat timp se desscarca sa fie intrebarea completa.Adica, fi mai explicit... te intereseaza in cat timp se descarca? Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Se descarca in functie de rezistenta de la bornele sale. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 Si daca il legi direct pe bornele bateriei...teoretic se incarca instant...practic cam dupa 10secunde e full incarcat Link spre comentariu
Vizitator madcow Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 mi-am luat si eu un condensator de 1F. imi puteti spune cum fac sa i-l "incarc"? si inca o intrebare: am un mp3 sony la care vine pe AUX o magazie de cd-uri Sony. In viitor vreau sa-mi iau un Play Station II si un TFT de plafon. Vreau sa stiu daca o sa pot pune pe acelasi AUX si sunetul de la Play Station. merci! Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 nu ! trebuie "pacalit " sa creada ca are magazia pe auxiliar altfel nu merge.... totusi nu stiu cum il pacalesti :rolleyes: stiu doar ca se poate :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum