strombi Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Am si eu o problema trebuie sa desenez o punte monoalternata cu condensator de filtraj.Eu o idee cum ar veni dar nu sunt singur daca puteti sa imi aratati si mie?Ori cum cerinta asta e cam zapacita daca e monoalternata cum e punte?Daca are 1 singura dioda? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 ori e redresare monoalternanta , ori bialternanta (cu doua diode) , ori redresare in punte (cu 4 diode).. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 sincer pana azi nu am auzit de punte monoalternanta, poate exista dar nu stiu eu. vezi sa nu fie vorba de un redresor monoalternanta si condensator de filtraj. Redresor monoalternanta : Link spre comentariu
strombi Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Dl Stefan Nicolae exact la asta ma gindisem si eu dar mi se parea ciudata ca nu am intalinit asa ceva.Exercitiu asta care am deschis topicul mai sus l-am gasit in cartea de a 12-a de la electrotehnica.Pana la urma cred ca e corecta cea desenate de dl Stefan eu nu am intalnit pana acum asa ceva.Multumesc Dl.Stefan Nicolae ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum