ANDRASONI LUCIAN Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Daca stie cine cineva la acest sasiu, la care se intra in service mode cu secventa "meniu 8500" ce telecomanda merge, eventual daca are varianta KON de tipul KON , P****, va multumesc anticipat, de la Cluj, numai bine! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Salut ! Uitati va dau un linck de pe acest forum care va arata ce telecomanda va trebuie pentru acest tv .Click aici : viewtopic.php?f=17&p=421318.Succes ! Link spre comentariu
florind Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Domnilor, va rog mult, explicati-mi si mie (ca eu sunt mai prost) cum pot vizualiza linkul postat de dl Florin Iordache. Am nevoie de o telecomanda pentru un Beko sasiu 12.6 si nu stiu de care-mi trebuie. Multumesc. Cu stima Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Nicicum e o trimitere spre un link vechi Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Păi nu prea mai poti...linckul e mai vechi de pe platforma veche a forumului şi nu mai functionează! telecomanda e asta : scrie pe ea 12.5 sau 12.6 Editat Noiembrie 27, 2015 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum