i0nutzb Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 dacă nu poţi spune exact codul erorii nu ştiu ce să-ţi zic. dar tind să cred că ar fi memoria... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2005 nu mai stiu exact codul erorii :smt009 dar sper sa ajung zilele astea iar pe la om si sa mai incerc .... daca imi da din nou eroarea fac o poza la monitor - cu eroare pe el cu totdupa care pun alta memorie si reiau operatiunea :smt024 Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Decembrie 3, 2005 Partajează Postat Decembrie 3, 2005 E f.simplu,bagi un prog.pt debugging si ii dai fisierul sa il citeasca.Sunt convins ca e memoria dusa.Faci un test cu memtest si te convingi.Daca ai putea scadea frecventele mem.cu 5-10% s-ar putea sa nu iti mai dea erori. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 4, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2005 Sunt convins ca e memoria dusa.pt mine vestea asta e rece ..... dar pt proprietarul sistemului nu cred ca va fi la fel :goodman: Faci un test cu memtest si te convingi.Daca ai putea scadea frecventele mem.cu 5-10% s-ar putea sa nu iti mai dea erori.nu am cum sa modific - din bios e setat pe AUTO, si alte optiuni mai sunt CPU si CPU + 3 .... parca - sau ceva de genu` asta Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Decembrie 4, 2005 Partajează Postat Decembrie 4, 2005 De obicei erorile apar pe testul 8 care simuleaza Win,daca nu ma inseala memoria.Daca are mem.DDR333 le va putea folosi ca si mem.DDR266.Am patit si eu asa ceva.Oricum chiar daca va citi fisierul debug nu se va lamuri pt ca de fiecare data ii va da alta eroare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum