adi_0106 Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 am si eu o mare nelamurire !!!se da sistemul: Athlon 2200+, 256 DDR, MB Mercury, Seagate 40 Gb, Radeon 9200SEincerc sa ii instalez winXP-pro - dupa ce ii pun Cd-key-u` mai face ceva operatiuni si imi apare o eroare de sistem (de aia pe fond albastru) in care zice ceva de "phisicaly memory dump" si nu mai face nimic pana nu ii dau reset de la ce apare eroarea asta ??cum pot sa instalez win-u ?? Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 eu am vazut ecrane albastre de genul asta la defecte ale memoriei RAM sau over-clock-area procesorului ori soft crack-uit....daca poti muta memoria intr-un sistem care functioneaza si ruleaza un test de memorie... era unul de DOS ..parca se numea RAMTEST Link spre comentariu
C0B Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 e memoria mane!ia memtest86 si testeaz-o!bag-o intr-un sistem sanatos..care merge..si dai o noapte intreaga sa o testeze si iti dai seama! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 si eu zic ca este memoria de vinadaca ai vr-un cd cu linux boot-eaza dupa el si ruleaza memtest si vei vedea sigur Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2005 hmmmmmmm .... :goodman: dar faza ciudata e ca sistemu merge .... a avut pe el winXP dar cand intra in vreo aplicatie mai pretentioasa - ii iesea am crezut ca e ceva de la windows si am incercat o reinstalare - care nu a mai iesit :smt021 :smt013 dar daca se duce cu memoria in garantie ..... are sanse sa i-o schimbe ?? adica poate sa le demonstreze celor de la magazin ca memoria e cu buba ?? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 da daca este in garantie aia de la magazin sunt obligati sa o schimbe sau sa rezolve intr-un fel problema Link spre comentariu
Silviu26 Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 vezi la garantie sa te porti de parca n-ai sti nimic de calculatoare...........zi si tu ca........asa s-o intamplat domne,, am venit dimineatza , dau drumu si nu vrea .... Link spre comentariu
so19so76 Postat Decembrie 1, 2005 Partajează Postat Decembrie 1, 2005 Cand apare ecran albastru in timpul instalarii este clar ca memoria a crapat.Daca ai posibilitatea inlocuieste memoria cu una care sti sigur ca merge si instaleaza XP,iar apoi pune din nou stik-ul tau de memorie si daca iti da iar bleu screen este sigur defecta. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 vezi la garantie sa te porti de parca n-ai sti nimic de calculatoare...........zi si tu ca........asa s-o intamplat domne,, am venit dimineatza , dau drumu si nu vrea ....cine stie cunoaste!!!! :rolleyes: Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Si eu am patit o figura dinasta.Si rezolvarea a fost sa imi schimb cablul de 80fire de la cd-rom cu unul de 40. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Nu stiu care e explicatia, dar cu unul de 80fire imi da bluescreen cand utilizez cdromul, iar cand il pun pe cel de 40 merge brici.Am incercat mai multe cabluri de 80..si toate merg la fel de prost.Culmea e ca numai pt cdrom imi face figura asta, daca pun harduri pe cablul ala merg fara probleme. :rolleyes: :rolleyes: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 sharky, îţi dădea eroare deoarece rata de transfer este diferită pe cablurile cu 80 fire.. (ata 133/100) faţă de 60 fire (ata 66)adi, nu ai spus dacă îţi dă aceeaşi eroare mereu: undeva, la jumătatea ecranului este o eroare de genul 0x00000000 (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2005 nu ai spus dacă îţi dă aceeaşi eroare mereu: undeva, la jumătatea ecranului este o eroare de genul 0x00000000 (0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)asa imi apare - cu numere d`astea :goodman: si de fiecare data scrie la fel :homework: Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 Ii cretina placa de baza, nu imi merge nici o unitate de cd/dvd cum trebuie, iar daca pun si un cablu de 80 e rau de tot.Ciudat e ca daca pun HDD merge f bine cu orice tip de cablu.Ma gandesc ca singura diferenta e la modul de transfer al cdromului care difera de Hdd-uri...dar oricum naiba sa o ia! :toimonster: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 2, 2005 Partajează Postat Decembrie 2, 2005 adi, dacă de fiecare dată scrie la fel, nu crezi că ar fi fost un pic mai bine dacă ne şi ziceai ce scrie? :axe: sharky, problema se datorează faptului că toate cdrom/cdwriter au rata de transfer de 66 Mb (ATA66) pe când hdd-urile au 100/133. Problema ta s-ar putea rezolva destul de simplu... cu un update de bios Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2005 adi, dacă de fiecare dată scrie la fel, nu crezi că ar fi fost un pic mai bine dacă ne şi ziceai ce scrie?ti-as zice ..... dar nu imi mai amintescdar am sa fac un efort si va zic ceea ce imi amintesc - la inceput (in susul paginii) zice ceva de genu - pentru nu am strica (damage) calculatoru windows a fost nevoit sa se inchidasi apoi ceva de genu - ca daca e prima data cand vad eraoarea - sa dau un reset - daca nu e prima oara sa imi consult operatorul ... service-ulapoi zice ceva de bios - sa caut prin bios sa dezactivez funtii de shadowing si chansing (parca asa era - nu mai tin minte exact) si dupa aia sa incer iar apoi apar numerele 0x00000000 0x00000000 0x00000000 ...... sub numere zice treaba cu phisicaly memory dump....... cam atat imi amintesc :banghead:zi-mi ce sa fac ..... sa ma duc cu alta memorie ??? are sanse sa merga .... ca sa ii pun windows-u` la om .... ca il tin pe tusa :homework: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum