Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vizualizare camere supraveghere online

Vizitator vanoss

Postări Recomandate

Vizitator vanoss

Poate nu sunt la sectiunea potrivita, dar poate are cineva idee sa imi spuna cum pot sa vizualizez on-line (de pe internet) camerele de supraveghere,mentionez ca am o unitate INFINOVA conectata la internet prin banda separata (de la router), pe internet nu gasesc modalitatea de conectare, manuale la ea nu am si nici pe net nu am gasit documentatie, am scris ip-ul din meniu in IE dar nu incarca nimic...ceva idei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

8

• Eusebiu Angelescu

4

• Darden

1

• cristi71

1

Ai scris IPul cui?Local camerele le vezi in browser pe o adresa de genul 10.0.0.1:33 (doar exemplu fictiv) ?Daca da, atunci din router trebuie sa folosesti optiunea port forward.

Link spre comentariu
Vizitator vanoss

Poi nu local ma intereseaza, ci de pe net, dupa cum am si precizat.Deci am in meniul unitatii de la camere "networking" unde am si ip local (de genul 192.168.1.2) si cel pt extern ma gandesc (de genul 10.30.xxx.xx) dar cand il introduc in browser de la distanta de pe net arata ca incarca 1 min (incearca sa se conecteze) dar imi da "the page cannot be display") si tocmai asta ma interesa, procedura exacta prin care ma conectez, cum trebuie sa arate adresa pe care o scrii eu in browser?!

Link spre comentariu

unde am si ip local (de genul 192.168.1.2) si cel pt extern ma gandesc (de genul 10.30.xxx.xx) dar cand il introduc in browser de la distanta de pe net

Buna ziua. Aveti IP fix "inainte de router"? (IP fix este "furnizat" de providerul dvs de net....nu poate fi modificat de utilizator dupa cum se gandeste acesta....)

Daca da...face-ti ce a spus dl. @yo9hnf

Spor la treaba

Link spre comentariu
Vizitator vanoss

Deci pana la urma tot un ip trebuie sa introduc la adresa in IE ca sa ma conectez? o combinatie intre cel extern al routerului si cel din unitatea de camere ?! acum nu sunt la birou sa vad dar o sa ma documentez, insa voiam sa stiu cum sa procedez...

Link spre comentariu

Deci pana la urma tot un ip trebuie sa introduc la adresa in IE ca sa ma conectez? o combinatie intre cel extern al routerului si cel din unitatea de camere ?! acum nu sunt la birou sa vad dar o sa ma documentez, insa voiam sa stiu cum sa procedez...

...da dar v-am spus mai sus ...si la fel si dl. @ yo9hnf ca este vb. de IP fix ....nu cel dat de router local (dhcp...)Stima
Link spre comentariu
Vizitator vanoss

da, este ip fix si conexiunea este asigurata printr-un router HUAWEI de la Romtelecom...nu prea gasesc programe de port forwarding numai pe bani....

Link spre comentariu

da, este ip fix si conexiunea este asigurata printr-un router HUAWEI de la Romtelecom...nu prea gasesc programe de port forwarding numai pe bani....

port forwarding stie routerul sa faca GRATIS ! Din acest motiv te-am rugat sa specifici modelul....eventual te pot indruma cum sa faci treaba asta.
Link spre comentariu

da, este ip fix si conexiunea este asigurata printr-un router HUAWEI de la Romtelecom...

nu prea gasesc programe de port forwarding numai pe bani....

din cate cunosc eu IP fix la Rom...telegaura ...te costa ...nu este in pachetul standard si costa :da

Dar sa zicem....ca aveti dreptate....atuci musai trebuie sa faceti ce a spus [email protected] vorbim degeaba....ca la carciuma

:rade:

Ps: port forwarding se configureaza de dvs. gratis din router (este facilitatea acestui device

Link spre comentariu
Vizitator vanoss

Se pare ca nu ma intelegeti, daca e vorba de configurare din router, aceasta e facuta pt ca se pot vizualiza camerele online numai ca NU STIU EU cum sa le accesez...

eu am intrebat, cum trebuie sa arate LINK-ul (din exterior) catre unitatea de camere, un ip, o adresa definita ?! sau unde pot sa o vad? in meniul routerului?

BTW, routerul este "huawei hg655b"

Link spre comentariu

NU prea am timp de pierdut acum....dar, am cautat pe net manualul de la routerul tau, dar am gasit doar unul simplist de la romtelecom. Cauta in meniul routerului (care ar trebuie sa aibe adresa 192.168.1.1, sau din retea, vezi la status, langa IP, la gateway, vezi ce adresa are routerul) PORT FORWARDING. Daca zici ca se pot vedea camerele din exterior, dar nu stii cum, atunci la PORT FORWARDING ar trebuie sa ai un port scos afara. Cauta PORT FORWARDING ....gaeste un tabel acolo, si fa un PRINT SCREEN ca sa vedem si noi.

Link spre comentariu
Vizitator vanoss

Ok, ca sa fim la obiect, am asa:un ip extern la router si unu la camere cu un port.Ce adresa trebuie sa tastez ca sa pot vizualiza din exterior?!?!?

Link spre comentariu

Ok, ca sa fim la obiect, am asa:un ip extern la router si unu la camere cu un port.Ce adresa trebuie sa tastez ca sa pot vizualiza din exterior?!?!?

Eu deduc ca nu stii nici macar sa intri pe pagina routerului....cu toate ca ti-am dat toate indicatiile necesare. Mai explic odata : trebuie sa stii IPul routerului respectic + portul , de ex 123.123.123.123:6969Ce e dupa cele doua puncte reprezinta portul. Portu poate avea ce numar vrei, anul nasterii cainelui de poarta B de la Cotroceni, anul Revolutiei,....e vrei tu. Acum esti la vre-un calcualtor din reteaua respectiva?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări