cristian_98 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Buna ziua tuturor!Dupa cum am spus din titlu,vreau sa construiesc un tun de bass cat mai''serios''(am avut niste boxe si la scurt timp au cedat).(as prefera sa fie pe 2 cai.)problema principala este :nu prea am experienta in domeniul audio si construirea boxelor.Daca voi colegii de pe ELforum ma puteti ajuta cu cateva sfaturi sau poate chiar scheme(cine doreste si are timp)ale tunului si filtrelor corespunzatoare.Va multumesc anticipat.P.S.Difuzoarele sunt de 50w pe 4 ohmi.TUNUL trebuie sa fia mai ceva ca si cumparat.... :cry: Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 tun de bass pe doua cai? cum arata ala ? ori e tun de bass , ori nu mai e pai difuzorul de bass il ai? ce model e? in ce buget vrei sa te incadrezi? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Difuzorul il am este de 15 cm '' pe 2 cai''(doream sa ma refer la 2 difuzoare de bass pe aceeasi cutie).din pacate nu scrie marca difuzorului pe acesta. Link spre comentariu
Vizitator Alexandrovici Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Uite Cristiane cum sta treaba...iti raspund ca de la incepator la mai incepator :P! Cica ai nevoie de niste parametri Thiele / Small pentru difuzoarele alea, fara de care baietii de pe forum oricat de profesionisti si cunoscatori ar fi, nu iti pot face nici o recomandare legata de incinta! Daca nu gasesti parametrii difuzoarelor sau nu te ajuta cineva sa ii masori, poti sa te rogi la Doamne Doamne sa nimeresti incinta pe specificatiile corespunzatoare Arunca un ochi aici, o sa intelegi mai multe. http://www.diy-audio.ro/ce-sunt-paramet ... mall-.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum