Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema TV Sanyo CTP6212

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan75

3

• FLORIN IORDACHE

1

• misuraelectronic

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Salut.Am un tv mai vechi care nu mai prinde nimic in UHF.Daca are cineva schema sa mi-o dea si mie ii multumesc.Sasiul este B5A-62121

Nu-i cumva EC1V7?sasiul.
Link spre comentariu

He he :rade: a meu e mult mai vechi, are 8 canale telec ultrasunet, in etajele finale e ff robust si are imagine f buna, made in japan,are cam 30 de ani si as paria ca mai merge inca 30

Link spre comentariu

dar numai ca costa numai 30 $ .

... :ras: :ciuda: :nebun: pomana curata , nu altceva...! l-ati ajutat pe dl dan75 de l-ati indoit , domnu` inspector sef la banca de neajunsuri... :rade:sa va facem o schema cu sageti , poate intelegeti ...OMUL NOSTRU VREA O SCHEMA MOKA , CU BANI SE GASESTE ORICIND SI FARA SA APELEZE LA NOI ...! CAPISCI...?
Link spre comentariu

Salut ! Sigur vreti service manual sau schema? Daca da atunci puteti ca sa o luati de aici: http://www.manuals-in-pdf.com/index.php ... _id=383506, dar numai ca costa numai 30 $ .

Succes !

Doar 30 $ ?? Alooooooo ? D-le inginer IORDACHE FLORIN ( aka Gabriel Paun ) , televizorul in cauza e vechi de vreo 30 de ani ( nu contest ca nu o fi bun,nu jignim proprietarul ) ,insa dumneata il trimiti sa plateasca numai 30 de $ ( 100 lei ) pe o schema ? Pai nu face televizorul atatia bani , nu esti constient ? Bine ca nu ai pus si un dump ca sa fie tacamul complet ...... :bataie :aut:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări