dan75 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Salut.Am un tv mai vechi care nu mai prinde nimic in UHF.Daca are cineva schema sa mi-o dea si mie ii multumesc.Sasiul este B5A-62121 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Salut.Am un tv mai vechi care nu mai prinde nimic in UHF.Daca are cineva schema sa mi-o dea si mie ii multumesc.Sasiul este B5A-62121Nu-i cumva EC1V7?sasiul. Link spre comentariu
dan75 Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 He he a meu e mult mai vechi, are 8 canale telec ultrasunet, in etajele finale e ff robust si are imagine f buna, made in japan,are cam 30 de ani si as paria ca mai merge inca 30 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Salut ! Sigur vreti service manual sau schema? Daca da atunci puteti ca sa o luati de aici: http://www.manuals-in-pdf.com/index.php ... _id=383506, dar numai ca costa numai 30 $ . Succes ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 dar numai ca costa numai 30 $ .... pomana curata , nu altceva...! l-ati ajutat pe dl dan75 de l-ati indoit , domnu` inspector sef la banca de neajunsuri... :rade:sa va facem o schema cu sageti , poate intelegeti ...OMUL NOSTRU VREA O SCHEMA MOKA , CU BANI SE GASESTE ORICIND SI FARA SA APELEZE LA NOI ...! CAPISCI...? Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Salut ! Sigur vreti service manual sau schema? Daca da atunci puteti ca sa o luati de aici: http://www.manuals-in-pdf.com/index.php ... _id=383506, dar numai ca costa numai 30 $ . Succes ! Doar 30 $ ?? Alooooooo ? D-le inginer IORDACHE FLORIN ( aka Gabriel Paun ) , televizorul in cauza e vechi de vreo 30 de ani ( nu contest ca nu o fi bun,nu jignim proprietarul ) ,insa dumneata il trimiti sa plateasca numai 30 de $ ( 100 lei ) pe o schema ? Pai nu face televizorul atatia bani , nu esti constient ? Bine ca nu ai pus si un dump ca sa fie tacamul complet ...... Link spre comentariu
dan75 Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 inainte sa cer aici am frecat si eu netu,si daca as fi un colectionar nebun de scheme tv.. as da10-20% din pret ar fi rezonabil pt o schema rara Link spre comentariu
gl 04 eyc Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 poate seamana asta, macar partea de tuner. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum