Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA DE LABORATOR cu PIC16F84

Vizitator marianspy

Postări Recomandate

Vizitator marianspy

Buna ziua , vreau sa fac o comanda la o sursa SURSA DE LABORATOR cu PIC16F84 ( 0-25V/ 2.5 A ) si nu am idee daca este buna .Ma puteti ajuta cu un sfat referitor la aceasta sursa ?

Mentionez ca ,sursa in sine are un pret bun de doar 33.32 Ron doar ca se mai adauga inca 20 Ron pentru transport deci in total as plati 53.32 Ron .

Ce spuneti merita banii aceasta sursa ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Schema arata foarte bine.

Vezi ca la pretul acesta primesti doar cablajul, fara piese. M-am emotionat tare cand am vazut ca la 33 lei primesti o plasa de piese, printre care un ecran si un PIC. Ar fi fost prea frumos. Doar ecranul si PIC-ul costa aproape 33 lei.

Buna ziua , vreau sa fac o comanda la o sursa SURSA DE LABORATOR cu PIC16F84 ( 0-25V/ 2.5 A ) si nu am idee daca este buna .Ma puteti ajuta cu un sfat referitor la aceasta sursa ?

Mentionez ca ,sursa in sine are un pret bun de doar 33.32 Ron doar ca se mai adauga inca 20 Ron pentru transport deci in total as plati 53.32 Ron .

Ce spuneti merita banii aceasta sursa ?

Link spre comentariu
Vizitator marianspy

acesta este pretul . daca va uitati in josul paginii pdf scrie asa : Acest produs este livrat in varianta asamblata sau in varianta circuit

imprimat+ componente in scopuri educationale si va fi insotit de

documentatia completa de asamblare.

eu am dat un mail azi si am si primit un raspuns de la ei :

Buna ziua,

Referitor la Kit-uri, acestea se livreaza in variante PCB (circuit imprimat), PCB + Componente sau Asamblate, functie de stocul de componente existent.

Pentru Kit-urile noastre va trimitem in attach lista de preturi pe 2011. Preturile contin TVA.

Va rugam sa ne trimiteti codul exact al produsului pe care il solicitati precum si varianta in care doriti sa il achizitionati.

Kit-urile se livreaza fara carcase, transformatoare, bobine sau radiatoare.

Documentatia ce va insoti produsul va fi inscrisa pe CD.

Pentru alte detalii puteti sa ne contactati telefonic pe nr. 0351.591.001, 0351.591.002, 0741.231.442

Pentru comanda este necesar sa ne comunicati datele d-voastra de facturare, adresa de destinatie, un numar de telefon, asa cum sunt postate in sectiunea Comenzi .

Plata se face ramburs sau in cont iar costurile de transport sunt achitate de catre beneficiar.

Cost transport 20RON+TVA prin curierat rapid.

Link spre comentariu

Pe site ai pret doar la PCB.

Daca iti da PCB + piese la 33 lei + transport, cumpara-l repede si anunta-ma si pe mine ca la banii astia imi iau 10 bucati :freaza:

Sursa de alimentare nu e inclusa in montaj. Acesta este doar stabilizatorul. Trebuie sa adaugi o sursa de alimentare filtrata care sa furnizeze ceva peste 25V si 2,5A.

Parerea mea este ca pachetul cu tot cu piese costa peste 100 lei.

acesta este pretul . daca va uitati in josul paginii pdf scrie asa : Acest produs este livrat in varianta asamblata sau in varianta circuit

imprimat+ componente in scopuri educationale si va fi insotit de

documentatia completa de asamblare.

eu am dat un mail azi si am si primit un raspuns de la ei :

Buna ziua,

Referitor la Kit-uri, acestea se livreaza in variante PCB (circuit imprimat), PCB + Componente sau Asamblate, functie de stocul de componente existent.

Pentru Kit-urile noastre va trimitem in attach lista de preturi pe 2011. Preturile contin TVA.

Va rugam sa ne trimiteti codul exact al produsului pe care il solicitati precum si varianta in care doriti sa il achizitionati.

Kit-urile se livreaza fara carcase, transformatoare, bobine sau radiatoare.

Documentatia ce va insoti produsul va fi inscrisa pe CD.

Pentru alte detalii puteti sa ne contactati telefonic pe nr. 0351.591.001, 0351.591.002, 0741.231.442

Pentru comanda este necesar sa ne comunicati datele d-voastra de facturare, adresa de destinatie, un numar de telefon, asa cum sunt postate in sectiunea Comenzi .

Plata se face ramburs sau in cont iar costurile de transport sunt achitate de catre beneficiar.

Cost transport 20RON+TVA prin curierat rapid.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări